-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 21

Horoskopas lapkričio 21 d., šeštadieniui

6-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kuri yra viena iš harmoningiausių, labiausiai palaimintų. Ji sėkminga įvairiausiems darbams ir pradėti, ir tęsti, taip pat puiki santykiams harmonizuoti. Tačiau būtinas emocinis skaidrumas, saikas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kol kas dar galite leisti sau neskubėti, bet jau laikas pradėti žvilgčioti į laikrodį. Artėja ryžtingų veiksmų ir sprendimų metas. Vėluoti jums pačiam labai neapsimoka, nors suinteresuotų asmenų yra ir daugiau. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jausitės esąs aplinkybių ar sąmokslo auka, bet apsidairykite – gal pamatysite dar vieną tokį surūgėlį? Ar norite būti panašus į jį? Neverta pernelyg savęs gailėtis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad planuotą poilsį teks iškeisti į aktyvų judėjimą, ir anaiptol ne savo reikalais. Ką padarysi, gal kada ir dėl jūsų kas nors pasistengs. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien galite leisti sau tikrai daug, bet vis dėlto pasistenkite likti padorumo rėmuose. Nepažeidinėkite taisyklių vien todėl, kad jos yra. Būkite mandagus su kolegomis – panorėję jie gali gerokai apkartinti jūsų gyvenimą. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Energijos šiandien veikiausiai pakaktų kalnus nuversti, bet štai noro galite pritrūkti. Tikslo arba neturite, arba nematote. Galbūt tai, ko trokštate, tik per ištiestą ranką nuo jūsų, bet ar ištiesite tą ranką – niekas negali žinoti. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei esate kaltas, nemeluokite ir neišsisukinėkite – taip tik pakenksite sau dar labiau. Jei negaluojate – griežtai laikykitės gydytojo nurodymų, antraip turėsite rimtų bėdų dėl komplikacijų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gera diena meno, kūrybos žmonėms. Praktiški ir racionalūs Svarstyklių ženklo atstovai turėtų būti atsargesni – šiandien jie bus kur kas labiau išsiblaškę nei paprastai. Venkite atsakingų sprendimų, atidėkite didelius ir brangius pirkinius. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Svarbiausia – suprasti pačiam, ko, tiesą sakant, jūs norite. Gali paaiškėti, kad tai ne taip lengva, kaip rodosi iš pirmo žvilgsnio. Teisingai suformuluoti užduotį – beveik menas. Jei jums tai pavyks, galėsite save pasveikinti. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite kupinas jėgų, idėjų ir energijos jas įgyvendinti, bet netgi gerų dalykų perteklius ne visada naudingas. Neracionaliai veikdamas rizikuojate viršyti saugų greitį ir nusprūsti nuo tikrojo kelio. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei ko nors nespėjate, neužkraukite aplinkiniams darbų, nes pasirodysite kaip nesugebantis planuoti savo laiko asmuo. Jei ir ne itin puikiai atliksite, nesinervinkite – jiems būtų išėję ne ką geriau. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena laukia visai šauni ir produktyvi, jei tik neleisite kokiam nors žiopliui sugadinti sau nuotaikos. Saugokitės labai artimo draugo ar atvirkščiai, visiškai nepažįstamo žmogaus kiaulystės.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien galite rinktis, kaip elgtis – atsakingai ar vėjavaikiškai, būti rimtam ar juokauti. Jūsų elgesys įtakos ir šiandienos rezultatus. Taigi aiškiai suvokite, kad viskas priklauso tik nuo jūsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius