Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 03

Horoskopas lapkričio 3 d., trečiadieniui

27–oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Palanki subtiliems žmonėms, jaučiantiems pustonius, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesivelkite į įtartinus reikalus, apgalvokite kiekvieną žingsnį. Būkite atsargūs ir stenkitės išsaugoti tai, kas jums brangu, vertinga.. Blaiviai vertinkite savo galimybes.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena bus visai nebloga, ypač, jei sugebėsite nekonfliktuodami su vyresnybe, gerbiamais žmonėmis ir visuomenės įstatymais išsaugoti jums svarbias vertybes, darbus. Stenkitės apsaugoti jums brangius dvasinius dalykus, nepasiduoti cinizmui, korupcijai, neetiškam, žiauriam ar dvilypiam elgesiui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena gali būti įdomi mezgantiems romaną ar bandantiems atnaujinti asmeninius santykius. Neatstumkite atleidimo ar dėmesio prašančio asmens.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena bus palanki norintiems įgyvendinti naujas idėjas, pagaliau įgyvendinti seniai iškeltus tikslus. Nebūkite pernelyg savikritiškas, nesureikšminkite nemalonių pojūčių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Puiki diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Diena tikriausiai bus įspūdinga ir tuo atveju, jei išvyksite paviešėti pas draugus, giminaičius. Galimas ilgai lauktas skambutis, laiškas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Diena gali būti prieštaringa – nors viską suplanuosite minučių tikslumu, tačiau nenumatyti trukdžiai neleis įgyvendinti jūsų užmojų. Kai kurias problemas lengvai išspręsite, jei tiesiai pasakysite aplinkiniams savo nuomonę.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Patirta sėkmė projekte, ties kuriuo dirbote pastaruoju metu, suteiks Jums sparnus. Norėsite švęsti ir kaip nors pažymėti su kolegomis šį įvykį. Nestabdykite savęs ir pakvieskite visus pakelti taurę vyno už jūsų pasiekimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pats metas apgalvoti savo būsimus žingsnius ir tikslus. Galbūt teks kažkuo įtemptai rūpintis, domėtis, bet tai bus prasminga. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų pastangos leis padidinti pajamas, tad vertėtų iš naujo planuoti savo biudžetą Šiandien užmegzta pažintis gali atverti naujus horizontus. Tikriausiai bus daug kalbų apie išsilavinimą, studijas, teisingumą, kultūrą, užsienį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši diena gali atnešti stiprią aistrą, romantišką jaudulį. Galite patirti staigmeną, apie kurią net nepagalvojote. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos profilaktikai, mitybai. Atiduokite skolas, jei jų turite. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Greičiausiai sutiksite senai matytą draugą ar pažįstamą, su kuriuo norėtumėte atnaujinti ryšį. Būtinai suorganizuokite susitikimą ramioje aplinkoje, kad galėtumėte atsigriebti už tą laiką, kai vienas kito nematėte.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nors diena bus visai nebloga, galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Jokiu būdu „neprisikurkite“ sau ligų, nepasiduokite melancholijai. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti, galbūt pamedituoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius