Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 30

Horoskopas lapkričio 30 d., trečiadieniui

6-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama. Gera diena žiniasklaidos, ryšių darbuotojams, vairuotojams. Tačiau būtinas emocinis skaidrumas, saikas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pradėkite dieną atsargiai. Protingiausia bus viešai neskelbti savo ketinimų, kol ištirsite, kaip į juos gali būti reaguota. Venkite aptarinėti reikalus su pavaldiniu, jei turite galimybę daryti tai su vadovu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien žmonės jums sako keistus ir stebinančius dalykus. Naujasis pažįstamas dėl savo nuoširdaus poelgio gali tapti artimu ir gerbiamu žmogumi. Nesivaržykite reikšti savo jausmų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Verslo, tarnybos reikalai ima viršų prieš asmeninį gyvenimą. Jei dirbate namie, gal verta šiandien užrakinti duris ir išjungti telefoną. Šiandien galite sau leisti ignoruoti artimuosius ir draugus – jie jus supras ir nesupyks.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pakaks narstyti senus kivirčus. Laikas užkasti karo kirvį ir atsiversti naują, švarų puslapį. Raskite būdų savo nuoširdumui išreikšti. Gėlių aromatas sukurs subtilią atmosferą namuose.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesileiskite į kalbas su per daug klausinėjančiais. Pokalbius bus lengva pradėti, bet sunku pabaigti. Maloniausia būtų draugija žmonių, galinčių toleruoti jus tokį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei dirbate kokį darbą, visi žiūrovai taps dalyviais. Šioje dirbtuvėje kiekvienam teks pasiraitoti rankoves ir galbūt net išsitepti baltas rankeles. Įdėkite daugiau širdies į tai, ką darote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Teks prisitaikyti prie taisyklių, kurias sukūrė kiti. Susiraskite panašių į save. Jūs neturite būti vienas. Dėmesio, amatų meistrai: iš taurių žaliavų šiandien bus sukurti tiesiog tobuli meno kūriniai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Likite budrus ir nesipainiokite kitų kelyje. Tikėtina, kad esate sutrikęs ar įtūžęs, bet tai dar nereiškia, kad nežinote, kas turi būti padaryta. Laikinai atsitraukti ir pasiduoti – skirtingi dalykai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei jums atrodo, kad niekas nesikeičia, tai tik todėl, kad pokyčiai yra laipsniški. Tikrai nėra reikalo pasiduoti nevilčiai ir nusivylimui. Jūs vis dar tvirtai sėdite balne, ir jūsų valanda išmuš.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savo gal kiek nepamatuotą entuziazmą ir energiją pagaliau pritaikysite produktyvioje veikloje. Iškelsite gražių naujų idėjų. Priimkite likimo dovanas nedvejodamas, nes nusipelnėte jų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums įtaką daro labai skirtingos jėgos. Ar eksperimentuojate, ar veikiate pagal griežtą planą, bet kuriuo atveju esate visiškai atsakingas už savo veiksmus. Perdėtas emocionalumas nuves į aklavietę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savo nerealiais reikalavimais tik priversite kitus imtis gynybos ir įsivelsite į niekam nenaudingus konfliktus. Gerai apgalvokite savo žodžius, nesivelkite į bergždžias diskusijas ir dažniau šypsokitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius