-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 07

Horoskopas liepos 7 d., trečiadieniui

24–oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti. Labai gera meilei, vaikų pradėjimui, vedyboms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien naujai pažvelgsite į verslo galimybes. Tačiau nelabai aiškiai suvoksite savo santykius su jums svarbiais žmonėmis, jų siūlomą indėlį, paslaugą, prekę ir galite pasiklysti pasirinkimų labirinte.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Išties turėsite ką veikti, jei tvarkote piniginius reikalus, galvojate apie verslo modernizavimą. Galima nauda iš nuomos, smulkios komercijos, amatų. Jei norite išlošti pirkdami ar parduodami, bandykite pasiderėti, bet nepersistenkite, nes galite prarasti nusižiūrėtą pirkinį arba potencialų pirkėją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rasite progą pabendrauti su jums svarbiais ar mielais žmonėmis. Tikriausiai jus pradžiugins gautas pažadas ar atsakymas į jūsų jausmus, pasiūlymus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikriausiai nuslūgs įtampa, kuri lydėjo darbuose ar asmeniniame gyvenime. Atsiras daugiau laiko mintims, svajonėms. Galbūt sugalvosite, ką daryti su savo jausmais, aistromis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Noriai ir daug bendrausite, organizuosite, imsitės lyderio vaidmens, atsakomybės ir pan. Tai išties nesunku, kai aplinkui yra žmonių, galinčių ir norinčių draugauti, bendradarbiauti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien būsite kūrybingi ir įžvalgūs. Gal kiek per jautriai reaguosite į smulkius nesklandumus, norėsite, kad viskas vyktų idealiai. Turėkite omeny, kad daugiau pasieksite švelnumu ir gudrumu nei demonstruodami ambicijas ar valią.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galbūt ruošitės kur nors toli vykti studijų ar verslo reikalais, o gal veršitės sudalyvauti konkurse, žaidime. Galite susitikti su nepažįstamu gerbėju arba noriai gilinsite internetinę meilės intrigą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali tekti skubiai tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, alimentais, akcijomis. Tikriausiai itin domins psichologija, erotika, seksas. Galite imtis konkrečių žygių, kad ką nors.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums gali pavykti patraukti į savo pusę asmenį, kuris nelabai pasitikėjo jumis, ne itin vertino ar pan. Dar geriau, jei išvien su jumis veiks bendraminčiai, partneriai. Mokėkite parodyti, kad vertinate jų pastangas, idėjas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Profesijos srityje niekas jums neturės priekaištų. Galite sulaukti palankaus atsakymo, įvertinimo. Galbūt staiga sudomins nauja veikla, verslas. Puikus laikas pasireikšti jūsų kūrybingumui, labiau susibičiuliauti su patinkančiais žmonėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūsų širdis bus sklidina meilės, šilumos. Puikiai suprasite vaikus. Tikriausiai susigalvosite žavių pramogų, nuoširdžiai pasilinksminsite. Tikėtinas pasimatymas, per kurį gali pasikeisti apie kažką susikurtas įspūdis arba užsiliepsnoti nevaldoma aistra.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kasdieniai darbai eisis kažkaip smagiai, be įtampos. Savo gerumą ir dėmesį dovanosite artimiesiems, šeimai. Labiau kreipsite dėmesį į tai, ką jie sako ir pataria. Santykiai su priešingos lyties asmenimis šį vakarą bus ypač žaismingi ir malonūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius