-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 09

Horoskopas liepos 09 d., penktadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nevenkite padėti artimam žmogui, kuriam dabar to ypač reikia. Pasiūlykite savo pagalbą, net jei pats nesate tikras, kad galėsite padėti. Dėmesys yra labai svarbu.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pasitaikys progą sudaryti labai naudingą sutartį. Būdingiausias jos bruožas turėtų būti sumanymo aiškumas ir paprastumas. Jei jums siūlys kažką painaus ir sudėtingo, nesutikite - čia ne tai.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali kilti įtarimų, kodėl visi aplink tokie nuolaidūs ir taikūs, jums pasirodys, kad kažkas čia ne taip ir ne į gera. Nuogąstavimai pagrindo veikiausiai neturi, tad nežiopsokite, naudokitės palankia proga.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai diena, kai ypač erzins visi, turintys skirtingą nuomonę ar požiūrį. Pasistenkite nekritikuoti kitų, nes sugadinsite nuotaiką ne tik aplinkiniams, bet ir sau.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nuojauta padės priimti teisingus sprendimus esant bet kokiai situacijai. Galimas dalykas, jog ji jums patars kol kas susilaikyti nuo didelio pirkinio, kadangi dabar tam ne visai tinkamas momentas.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Taip puikiai ir spėriai tvarkysitės su visais reikalais, kad net bus gaila, jog jie jau baigiasi. Beje, gera nuotaika po smagaus ir gerai padaryto darbo niekur nedings.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena bus tinkama neformaliems susitikimams ir bendravimui su artimais žmonėmis. Aplinkiniai jums padės rasti atsakymus į daugelį jus dominančių klausimų ir priimti svarbius sprendimus.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Rekomenduojama nepriimti skubotų sprendimų. Į visus įvykius reaguokite ramiai, du kartus pagalvokite prieš žengdami tuos ar kitus žingsnius.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sužinosite daug naujų dalykų apie žmonių santykius. Ateinančiomis dienomis labiau paisykite aplinkinių nuomonės, tai jums padės daug ką suprasti, pirmiausia - suvokti, kaip teisingai įgyvendinti savo idėjas bei planus užsitikrinant reikiamą paramą.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sėkmė lydės visame kame, tik nepamirškite užbaigti neatidėliotinus reikalus. Kad nesuklystumėte, paprašykite mylimo žmogaus patarimo - kaip tik ji arba jis, gerai jus pažįstantis ir suprantantis, padės susiorientuoti, kaip reikia elgtis esant tai ar kitai situacijai.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebijokite atsiverti, pasikalbėti su žmonėms, mat nuoširdus pokalbis gali atnešti nemažai naudos. Tai padės suprasti kitus ir būti suprastam.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pabūkite šiandien švelnus ir mylintis. Ir pačiam malonu, ir artimą žmogų nudžiuginsite. Venkite pokalbių ginčytinomis temomis - tiesos nerasite, o santykius galite sugadinti rimtai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius