-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 10

Horoskopas liepos 10 d., penktadieniui

Šios dienos įvykiai tarsi veidrodyje parodys Jums, ką esate užsitarnavę, galite aiškiai pamatyti savo problemą. Reikia įsiklausyti į tai, kas Jums sakoma, kas su Jumis ar aplinkui vyksta - tai Jūsų paties gyvenimo misterijos, būties kokybės atspindys. Įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Patartina badauti, jautrūs, silpnesni inkstai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Puikus metas stiprinti savo organizmą ir paruošti jį sveikesniam gyvenimui. Derėtų apsilankyti pas dietologą ir sporto trenerį. Pabandykite gyventi aktyvesni, bet sveikesnį gyvenimą, o ne tik bėgti, krautis ant savęs visus darbus ir manyti, jog jėgos niekada neišseks, o organizmas bus atsparus visos galimoms negandoms.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šiuo metu jums kaip vandens reikės komplimentų ir pagyrų, kitaip būsite nepatenkinti, irzlūs. Pasistenkite pagyventi savo malonumui - nesijaudinkite dėl pinigų, jie ateis savaime. Nesijaudinkite, jeigu jūsų darbe visiškas sąmyšis, nusispjaukite į visus, prašančius patarimų ar pagalbos - atsiduokite malonumams, pasaulis apsieis ir be jūsų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Pats laikas atsipūsti, išvykti kur nors toliau, į jums mielą vietą, pasisemti gerų emocijų. Šiuo momentu jums geriau negalvoti apie tolimą ateitį, tiesiog gyvenkite šia diena.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šiandien atsidursite pačiame įvykių sūkūryje. Sutiksite ar ne, iš jūsų trauks informaciją, bandys išpešti nuomonę, ištraukti net smulkiausius faktus. Geriausias apsisaugojimo būdas, būti užimtam ir nesivelti į diskusijas.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jums norėsis daug bendrauti, būti viešumoje, megzti naujas pažintis, valandų valandas kalbėtis, pajusti artimo žmogaus švelnumą. Aplinkiniai nesupras, kaip staiga tapote toks ramus, tad nenustebkite, jei sulauksite kreivų žvilgsnių.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šiandien reikia įsiklausyti į tai, kas jums sakoma, kas su jumis ar aplinkui vyksta - tai jūsų paties gyvenimo, būties kokybės atspindys. Įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Patartina badauti, jautrūs, silpnesni inkstai.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Kad ir ką darysite, nenustebkite, jog jausite nenorą, jog visiems pasiūlymams norėsis atsakyti "ne", kad kankins apatija aplinkai, darbui, žmonėms. Kartais trūks jėgų net paprasčiausiems darbeliams. Nejuokins net tie, kurie visada moka pralinksminti.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jums šiuo metu seksis karjeroje, pasieksite to, apie ką ilgai galvojote. TAčiau turite vieną sąlygą - tai padaryti privalote aplinkiniu keliu. Gali tekti imtis neįprastų priemonių - galbūt teks sukurti dirbtinę intrigą, paviešinti išgalvotą informaciją ir pan.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jus aplinkiniai vadins tiesiog laimės kūdikiu. Atrodo, kad visus sunkumus pasitinkate lengvai ir su šypsena: problemos išsprendžiamos, nereikalingi žmonės aplenkiami. Jausitės įkvėpti kažkokių nepaaiškinamų jėgų, sėkmė lydės nuo ryto iki vėlyvo vakaro.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Labai gerai apgalvokite kiekvieną savo žingsnį, numatykite pakilimus ir nuosmukius, kurių gali pasitaikyti. Diena skirta troškimams, susijusiems su darbu. Pasitikėkite savo jėgomis, būkite ryžtingi, siekdami numatytų tikslų.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Ši diena gali atnešti nelabai malonių siurprizų. Visgi, esate stiprūs, todėl išeitį sugebėsite rasti pakankamai greitai. Netgi pasirodys, jog iki galo nemalonumų nesuvokėte ir net nepradėjote ieškoti išeičių, o jie ir dingo...   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šiandien svarbiau būti daugiau stebėtoju, neįsijungti į bendrą kolektyvinę veiklą, nes jis gali nuvesti ne ten, kur reikia. Rūpės draugai, jų problemos, tačiau tai gerai ar blogai, priklauso nuo to, kokius draugus turite, ar ne avantiūristus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius