Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 13

Horoskopas liepos 13 d., trečiadieniui

12-oji Mėnulio kalendoriaus diena, didelio jautrumo laikas, kuomet daugiau dėmesio reikėtų skirti tarpusavio supratimui, gailestingumui. Abejingumas ar žiaurumas gali sulaukti nemalonaus atsako, bausmės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną svarbu nustatyti ir žinoti aiškią kryptį, tikslą, kitaip galite ilgai klaidžioti, blaškytis įvairiose veiklose ir nieko nenuveikti. Net poilsį vakare derėtų organizuoti kryptingai, jei iš tiesų norite gerai pailsėti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankus metas taupymui, kaupimui. Nesunkiai atsispirsite įvairioms pagundoms išlaidauti, gebėsite gerai pasverti savo poreikius ir galimybes.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Laikas, palankus gurmanams, jų pomėgiams. Gali tekti ragauti dar nebandytų skonių, egzotiškų patiekalų. Tačiau būtina laikytis saiko, nes jį praradus malonumas gali virsti galvos ar pilvo skausmu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Derėtų atsikratyti kai kurių iliuzijų, tiesiog turėtumėte pripažinti ir sau, ir kitiems, jog kai kurie siekiai, planai yra nerealūs. Kuo anksčiau tai padarysite, tuo mažiau brangaus laiko iššvaistysite ir tuo mažiau patirsite nuostolių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite jaustis nepasotinami, norėsis visko ir daug. Visai nereikia savęs stabdyti ar varžyti, jei tik galite, semkite iš gyvenimo kuo daugiau, tai palankus metas įgyti vertingos patirties.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei jaučiate, kad tapote kažkam našta, puikus laikas pasvarstyti ir galbūt imtis keisti savo statusą. Derėtų susimąstyti, ar viską esate įvertinę teisingai, tai gali būti jūsų praregėjimų metas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galite sulaukti ne vieno priekaišto ir greičiausia jie bus pelnyti, pagrįsti.Galbūt buvote pernelyg atsipalaidavę, paviršutiniškai žvelgėte į kai kurias pareigas. Vertėtų ne gintis, o įsiklausyti į kritiką, kitaip neišvengsite nemalonių pasekmių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei norite mėgautis ramybe artimiausioje ateityje, netrukdomai ir nerūpestingai atostogauti, turėtumėte šiuo metu dirbti dvigubu tempu ir krūviu, ypatingai pasistengti. Juolab, kad ir nusiteikimas tam labai palankus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Netikėtai gali blyksytelti puiki mintis, beveik geniali idėja. Vertėtų rimtai kabintis už šio gijos, tai gali tapti naujo svarbaus sumanymo, puikaus plano pagrindu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neieškokite kaltų dėl savo nesėkmių. Kai kas priklauso nuo nepalankių aplinkybių, tačiau daugiausia – nuo jūsų pačių. Ieškodami pateisinimų savo abejingumui ar tingumui, neišvengiste naujų klaidų, tad metas pasidaryti teisingas savikritiškas išvadas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai toks metas, kuomet gali kilti noras sustabdyti laiką. Puikiai jausitės atsidūrę savame rojuje, susikūrę savą idilę, apie kurią taip seniai svajojote. Tai jūsų kuklių, bet ypatingai mielų ir barngių svajų išsipildymo metas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kai kurių darbų niekas kitas už jus negali padaryti. Kas, jei ne jūs? Net jei pavyktų rasti pamainą, kažin, ar tai padėtų pasiekti reikiamų rezultatų ar kokybės. Šią dieną teks pasikliauti išimtinai savo jėgomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius