Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 15

Horoskopas liepos 15 d., trečiadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Avinas
Viskam ateina galas, sako liaudies išmintis. Tačiau šiandien naujam gyvenimui galite prikelti pamirštą idėją, santykius ar kokį projektą, net jei atrodo, kad tai turėtų pasibaigti. Visgi aplinkiniai tokius jūsų žingsnius gali sukritikuoti. Būkite tam pasiruošęs.

Jautis
Būsite nusiteikę keisti savo įpročius, susijusius su pinigų leidimu. Jei negalite pakeisti savo investicijų sėkmės ar padidinti pajamų, galite bent jau kontroliuoti savo išlaidas. Pinigus valdykite išmintingai, mat jų gali netrukus prireikti.

Dvyniai
Šiandien jūsų emocijos keis viena kitą, bus sunku rasti sau vietą. Greičiausiai būsite išsiblaškęs, nors išorėje to nesimatys. Pripažinkite, kad nesate pasiruošę priimti galutinių sprendimų. Jums mieliau tam tikras galimybes palikti atviras.

Vėžys
Greičiausiai būsite įsitikinęs, kad pagalba kitiems yra raktas į laimę. Ir nors esate pasiruošę padėti aplinkiniams, bet dėl to galite neatkreipti dėmesio į svarbią informaciją. Kai kas nuo jūsų slepia tam tikrus dalykus, todėl būkite atidesnis.

Liūtas
Didelė tikimybė, kad šiandien apsikvailinsite, o patarimais niekas nesugebės jums padėti. Iš situacijos teks kapstytis patiems. Greičiausiai dėl to esate kaltas pats.

Mergelė
Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, tai sėkminga diena. Nepalikite neišspręstų problemų ryt jų įveikti nesugebėsite, aplinkybės pasikeis jūsų nenaudai.

Svarstyklės
Tai ramybės ir susikaupimo metas, kurį galėtumėte išnaudoti savianalizei. Patartina nesikarščiuoti ir nesinervinti be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite.

Skorpionas
Greičiausiai teks kreiptis pagalbos į draugus. Nedvejokite, mat svarbių problemų sprendimas gali turėti įtakos jūsų ateičiai. Geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius, nes jie bus stabilūs.

Šaulys
Palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, su vadovu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvas. Vakaras geras susitikimams su senais draugais.

Ožiaragis
Sėkmingas metas, palankus ir asmeninėms problemoms spręsti, ir svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu.

Vandenis
Palankus metas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Nebloga proga draugiškam pokalbiui su sutuoktiniu.

Žuvys
Pirmą dienos pusę bus svarbu mokėti neišgyventi dėl rūpesčių, kurie iš tiesų ne jūsų kiekvienas turi dirbti savo darbą. Mažiau jaudinkitės dėl kitų. Pakaks, jei gerai atliksite savo pareigas. Antra dienos pusė kur kas palankesnė, ir dar kartą įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius