Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 16

Horoskopas liepos 16 d., šeštadieniui

15-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų, pilnaties laikas. Daug dvilypumo, klastos, tuštybės, puikybės. Lengva pasiduoti silpnybėms, sunku išlaikyti dvasinę ir emocinę pusiausvyrą. Ginčuose sunkiai pasiekiamas bendras sutarimas, tiesa, tad derėtų jų vengti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Blogas metas svarbesniems neatidėliotiniems darbams, tačiau galite pradėti planuoti tolimesnės ateities darbus, kaupti atsargas, pildyti aruodus žiemai. Tai bus ir naudinga, ir malonu. Labai svarbu, kad šioje ruošoje dalyvautų visa šeima ar bendruomenė.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Slogią nuotaiką, liūdesį gali išblaškyti linksmas pokštas, draugų ar vaikų iškrėsta išdaiga. Šią dieną nederėtų būti pernelyg rimtiems, galite tapti nuobodūs ir sau, ir kitiems. Kur kas labiau prasmingai praleisite laiką būdami žaismingi, atsipalaidavę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būtina baigti kai kuriuos ilgai besitęsiančius darbus, įvykdyti neišvengiamus įsipareigojimus, tačiau venkite pradėti naujus projektus. Palankus metas įsigyti ir seniai planuotus pirkinius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Laikas, skirtas švęsti, džiaugtis, šėlti. Pilnaties metas tam nesukliudys, nebent apgaubs įdomios mistikos skraiste. Galite sulaukti malonių svečių, gali tekti organizuoti spontanišką šventę, iškylą. Tačiau būtina saugotis kai kurių pavojų, ypač jei laiką leisite gamtoje, šalia ugnies ar vandens.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti pasiskubinti, forsuoti kai kuriuos veiksmu ar įvykius. Delsimas, neapsisprendimas gali būti nuostolingas. Jei dvejojate, tuomet geriau nė nepradėkite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti susitikti su ypač įdomiais žmonėmis, menančiais jums nepasiekiamus laikus. Nuoširdus bendravimas gali nukelti į įdomią praeitį, galite sužinoti kai ką naujo apie savo šaknis arba atskleisti kai kurias praeities paslaptis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeimos, pačių artimiausių žmonių laikas. Nešvaistykite jo bereikšmiams smulkiems rūpesčiams, kai kurie reikalai gali būti puikiai sprendžiami ir be jūsų įsikišimo. Visą dėmesį šią dieną skirkite mylimiems žmonėms.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai gali būti gražaus skambesio, muzikos, dainų ir gamtos garsų kupinas metas. Geriausiai jausitės būdami plačiose atvirose erdvėse, gamtos apsupty, tyrame ore. Jei tik galite – ištrūkite iš miesto šurmulio.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai, kas atrodys pabaiga, gali būti tik pradžia. Tad nederėtų pernelyg anksti atsipalaiduoti, džiūgauti. Jūsų emocijos, elgsena šią dieną gali būti neprognozuojami kaip ir jūsų ateities planai. Ypatingai venkite pykčio, puikybės, kad ir kaip sunku gali būti susitvardyti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei keliaujate, judate iš vienos vietos į kitą, būtinai apsidairykite, ar nieko nepalikote, nepametėte. Saugokite dokumentus, pinigus. Šią dieną koją gali pakišti ne kitų piktadarystės, o jūsų išsiblaškymas, užmaršumas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kad ir kiek daug dar reikėtų nuveikti svarbių darbų, šią dieną derėtų stabtelti ir atsipūsti. Jei nepaisysite savo kūno, sveikatos poreikių, jau vakarop galite pajusti nemalonių pojūčių ir būsite tiesiog priversti sustoti, daug ką atidėti gerokai ilgesniam laikui.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ilgai snausdami galite pramiegoti šios dienos žavesį, daug įdomių, paslaptingų atradimų ir nutikimų. Nedrybsokite, vangumas tiesiog nuodėmingas. Tai nuotykių kupina diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius