-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 16

Horoskopas liepos 16 d., ketvirtadieniui

Viena iš geriausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti. Labai gera meilei, vaikų pradėjimui, vedyboms. Tai porinio egregoro, partnerystės, seksualinių energijų sublimavimo diena. Gera sportuoti, judėti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Avinas
Kad ir ką planuotumėte, likimas šiandien pakoreguos jūsų ketinimus, pagaliau suvoksite, kas jums priimtina, o kas ne. Gali būti, kad aplinkybės ribos jūsų veiklą, tačiau tai išeis tik į naudą.

Jautis
Diena bus gera, jausitės ramus, patenkintas savimi ir aplinkiniais, seksis greitai rasti būdų įveikti dalykines problemas. Šiandien galite gauti informaciją apie tai, ar partneris, su kuriuo turite reikalų, yra patikimas. Diena tinkama skolintis pinigų.

Dvyniai
Ketvirtadienis yra ko gero palankiausia diena įvairioms sutartims, svarbesniems sprendimams, jei reikia juos daryti būtent šią savaitę. Jausitės gan stabiliai, žinosite, ko norite ir kaip tai pasiekti.

Vėžys
Ši diena bus palanki ekonominiams, finansiniams, žemės ūkio, buitiniams reikalams spręsti. Galite pirkti kažką, kas turėtų tarnauti ilgą laiką, kuo galėtumėte džiaugtis, tai bus ekonomiška, patvaru. Tai baldai, nekilnojamas turtas, netgi automobilis, įvairi technika arba tiesiog akcijos ir panašūs dalykai.

Liūtas
Ši diena viena iš palankiausių partnerystei sustiprinti. Jei nusišypsos sėkmė ir sutiksite jums patinkantį žmogų, greičiausiai santykiai su juo bus tikrai gražūs ir ilgalaikiai. Patogus laikas kūrybiškai pažvelgti į sukauptą patirtį - sena galima panaudoti naujam.

Mergelė
Jausite įkvėpimą, senos problemos nublanks, o jūs lengvai rasite išeitį. Šiandien gali užsimegzti ilgalaikiai meilės ryšiai. Į jus taip pat gali kreiptis draugas ar draugė pagalbos, patarimo.

Svarstyklės
Idealus laikas atnaujinti kontaktus su seniai matytais draugais. Kadangi esate labai užimtas, bendrauti su daugeliu sudėtinga, o tai neleidžia jums pasidžiaugti draugyste. Skirkite laiko tiems, kurie jums anksčiau buvo brangūs.

Skorpionas
Būsite dėmesio centre, visiems rūpės, kaip atrodote, ką sakote, ką veikiate. Tai gali jaudinti, o tuo pačiu ir apsunkinti. Nesureikšminkite šios situacijos, tiesiog būkite savimi.

Šaulys
Turite aiškų tikslą, kuris verčia jus energingai dirbti. Palankus metas parodyti kitiems, ką sugebate bei sustiprinti savo poziciją profesinėje srityje. Nebijokite būti lyderiu - jums tai gerai sekasi.

Ožiaragis
Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą - šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su šefu bei kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Ir nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės už savo ateitį naštos.

Vandenis
Patartina nepersistengti bei likti nuošalyje. Labiau pasaugokite asmenines paslaptis, ypač susijusias su santuoka. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais. Ir nereikalaukite iš savo poros daugiau dėmesio nei jums skirs, nors tai nebus lengva.

Žuvys
Tai diena, kai turėtumėte neabejoti savo sėkme. Metas palankus kurti ilgalaikius dalykinius planus, mąstyti apie kilimą karjeros laiptais. Skirkite dėmesio partneriui ar mylimam žmogui.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius