Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 02

Horoskopas liepos 2 d., ketvirtadieniui

11-oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti. Galimas spontaniškas kundalini energijos kilimas, dvasinė praktika nepaprastai veiksminga, tačiau pavojinga pradedantiesiems, neįgudusiesiems.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

 Nors jums ir sunku tai suprasti, tačiau aplinkiniai nori, kad jūs būtumėte savimi. Pastaruoju metu esate užsidaręs, nieko neprisileidžiate, todėl galite patirti sunkumų bendraudami. Išsikalbėkite artimiems draugams.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Greičiausiai jus įžeidė ar įskaudino draugai, kuriais jūs labai pasitikėjote. Galimas daiktas, kad jūs niekad nebežiūrėsite į juos taip, kaip anksčiau. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Gali tekti prisiimti kaltę už tai, ko nepadarėte ar nepasakėte. Tai gali skambėti baisokai, tačiau patikėkite, palūkanas už tai susirinksite vėliau. Ožiaragiai padės jums judėti karjeros laiptais aukštyn, tad atidžiai įsiklausykite į tai, ką jie sako.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Prasikankinsite su meilės reikalais, taip pat atkreipkite dėmesį į sveikatą. Visų vėžių gyvenime gali vykti neįprasti dalykai, todėl būkite pasiruošę netikėtumams. Tai bus nauja patirtis, pareikalausianti ne tik daug fizinių jėgų, bet ir daug tikėjimo, savitaigos ir tikėjimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jūs mėgstate dalinti ultimatumus į kairę ir į dešinę, tad dėl to galite susilaukti problemų. Jei spausite žmones pernelyg stipriai, ne tik nieko nepasieksite, bet ir atsidursite itin nemalonioje konfliktinėje situacijoje. Būkite diplomatiškesnis, taktiškesnis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šiuo metu Jums reikėtų daugiau ramybės nei sukrėtimų. Nebijokite būti šiek tiek švelnesni ir šiltesni kitiems, mas būdami pernelyg kritiški su aplinkiniais nesusidraugausite. Po nesėkmių darbe norėsite užsidaryti, tačiau tai būtų ne geriausia išeitis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Nebijokite parodyti savo emocijų aplinkiniams, nebijokite jausti, mat pastaruoju metu slėpėte tai, kas glūdi viduje. Galbūt įsimylėjote arba esate giliai įskaudintas?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šiuo metu Jums bus aktualiausia Jūsų finansinė padėtis: rūpinsitės, kaip padidinti pajamas, kad iš jų ne tik pragyventumėte, bet ir kurtumėte pamatus ateičiai. Gali būti, kad šiuo metu sužinosite, jog nuo šios Jūsų pajamos padidės daugiau nei gavote per pastaruosius tris mėnesius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Esate ambicingas asmuo, tačiau kai kas šiek tiek stabdo norų įgyvendinimą. Tai gali būti problemos santykiuose su artimaisiais, ar mylimu žmogumi, tad jums būtina užkasti karo kirvį, esantį tarp jūsų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jums puikiai sekasi ir jūs patenkinti savo laimėjimais. Išties jūs jaučiatės taip, lyg būtumėte gimę pergalėms. Visgi neužrieskite nosies, nes tai prie gero neprives. Savo energiją ir žavesį stenkitės nukreipti tikslingai, nešvaistykite jų į kairę ir dešinę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Laikas bus palankiausias įvairioms terapijos formoms, poilsiui ar jo organizavimui. Šis metas taip pat geras tiems, kuriems rūpi šeima: lengviau seksis sutelkti šeimą, pradėti vaiką. Tai neblogas metas pirkti nekilnojamąjį turtą ar keltis į kitą gyvenamąją vietą, vykti į tolimą, tačiau neilgalaikę arba į netolimą kelionę, tačiau geriausiai seksis atgauti jėgas besiilsintiems gamtoje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Kankins su darbu susiję rūpesčiai, tačiau atrodys, kad nieko nedarote, kad juos išspręstumėte. Nebijokite pažvelgti savo baimėms į akis – tik taip pagaliau padėsite tašką savo problemoms. Jei slėpsite galvą kaip strutis smėlyje – viskas tik dar labiau komplikuosis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius