Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 21

Horoskopas liepos 21 d., antradieniui

29-oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jums vis dar sudėtinga priimti svarbius sprendimus, kadangi esate tampomas į kelias puses. Nors sugebate išsisukti iš sudėtingiausių situacijų, tačiau šiandien to padaryti nepavyks. Bet kokiu atveju, sprendimus atidėkite kitai dienai, jei dėl jų nesijaučiate šimtu procentų tikri.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Ryte pulkite tvarkyti rimtus dalykinius reikalus. Jei kas nors siūlys aukso kalnus, būkite atsargus, mat pažadai greičiausiai liks neįgyvendinti. Galimi nemalonumai su valdžios institucijomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Diena prasta, mat greičiausiai susidursite su melu, neigiamomis emocijomis. Svarbius reikalus geriau atidėti kitai dienai, o naujų darbų apskritai imtis nerekomenduojama. Būkite itin atidūs maisto kokybei.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nors ir sudėtinga atsitraukti iš pozicijos, kurią užėmėte, tačiau tai padaryti vertėtų. Mat gal neapsvarstėte iki galo visų pasekmių, kurias gali sukelti jūsų užsispyrimas. Venkite žadėti, įsipareigoti, atsargiai pasirašinėkite dokumentus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Vadovaukitės savo intuicija, kuri jums patars geriausiai, kaip elgtis. Stebėkite aplinką, galbūt sulauksite simboliško ženklo ar atsakymo apie tai, kokį kelią šiuo gyvenimo momentu jums rinktis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Nesureikšminkite sėkmės - gana greit paaiškės, kad tai pralaimėjimas. Šiandien galite neįvertinti realių galimybių ir leistis į pavojingą finansinę avantiūrą arba tiesiog per smarkiai paišlaidauti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jausitės rimtas ir susikaupęs, greičiausiai dėl to, kad reikia keisti savo planus, kurie buvo ne visai realūs. Nepasiduokite liūdesiui, nieko nekaltinkite, tiesiog priimkite situaciją tokią, kokia ji yra.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Įtampa augs ir šiandien pasieks kulminaciją. Ir viskas dėl to, kad jums sunku suvokti savo jausmus ir juos paaiškinti kitiems. Diena netinkama naujiems darbams pradėti, taip pat venkite naujų pažinčių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nebūtina visiems demonstruoti savo pranašumo, mat žmonės ir taip žino, jog esate šaunus žmogus. Be to, jei pradėsite puikuotis, įsigysite priešų tarp pavydžių kolegų. Diena taip pat nepalanki santykių su artimaisiais aiškinimuisi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Vargu ar viską matote aiškiai bei sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad neverta tvarkyti atsakingų reikalų ar priimti svarbių sprendimų. Ypač vakare reikėtų labiau pasisaugoti traumų, tada tikėtini ir neaiškūs galvos skausmai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius