Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

Horoskopas liepos 27 d., trečiadieniui

26-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Iliuzijų, galimų paklydimų, klaidingos išminties diena. Gali kilti pagundų pasiduoti puikybei, tuštybei, pagyroms. Nederėtų imtis naujų darbų, ypač svarbių, tam ne ypač palankus metas.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali užvaldyti didžiulis permainų troškimas, norėsite naujų skonių, patyrimų, tačiau norai ir gali likti norais. Gausa nebaigtų rutininių darbų, reikalų grąžins iš svajų pasaulio ant žemės, svajones teks atidėti vėlesniam laikui, tačiau jų nepamirškite, kai kurioms vėliau gali būti lemta išsipildyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei tik galite, šią dieną venkite finansinių operacijų, ypatingai derėtų vengti skolintis, tai gali tekti daryti jums ypač nepalankiomis sąlygomis. Gali būti reikalinga teisinė informacija ir pagalba. Vakarop gali tekti priimti netikėtus svečius, su kuriais maloniai praleisite laiką ir taip pat galite išgirsti svarbių žinių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galbūt iki šiol į kai kuriuos dalykus žvelgėte pro rožinius akinius, pagražindami realybę savais lūkesčiais. Šią dieną gali tekti išvysti kitokį, labiau tikrovišką vaizdą, neskubėkite nusivilti, tiesiog mokykitės gyventi atsisakydami kai kurių iliuzijų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną nederėtų tikėtis pagalbos iš šalies, daug kas guls ant jūsų pečių, gali tekti savarankiškai spręsti kai kuriuos nelengvus galvosūkius. Tiesiog derėtų susikoncentruoti ir nesiblaškyti, kuo anksčiau pradėsite – tuo anksčiau baigsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti pasitelkti ne tik žinias, bet ir aktorinius gebėjimus, pasitelkti visą iškalbą, bus svarbu įtikinti artimą žmogų, įrodyti jam savo tiesą. Tačiau tai daryti derėtų itin kantriai, vengiant emocijų, nes šios gali tik pakurstyti įtampą ir sužlugdyti visą darbą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nestabilumo, nepastovių emocijų, jausmų ir išgyvenimų metas. Juoką gali greitai keisti ašaros ir atvirkščiai. Derėtų vengti ginčų, daugelis jų gali virsti ilgai besitęsiančiais konfliktais, būkite išrankūs apsispręsdami, su kuo praleisti laisvalaikį, kai kurių charakterių bruožus ypač sunkiai toleruosite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neskubėkite daryti išvadų ir nesiimkite skubotų veiksmų. Galite labai skaudžiai suklysti ir vėliau teks ilgai taisyti tai, ką patys sugriovėte. Ypač venkite vertinti ir teisti, nepasikalbėję ir neišsiaiškinę visko tiesiogiai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną saugokitės manipuliacijų, apgaulės. Nederėtų skubėti pasitikėti sutiktais nepažįstamais žmonėmis arba tais, kuriuos nepakankamai gerai pažįstate. Jei reikalinga pagalba – pasikliaukite artimaisiais, geriausiais draugais, kurie niekuomet nėra jūsų nuvylę.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite gerokai prašauti pro šalį manydami, jog pasiekėte tikslą, galbūt atrasite, jog tai tebuvo miražas. Tai nepalankus metas rimtų tikslų, siekių įgyvendinimui, geriau planuokite tai vėlesniam laikui, o šiuo metu galite imtis mažiau svarbių buities reikalų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Laikykitės atokiau triukšmingų vietų, didžiulių spūsčių, susibūrimų. Tai labiau vienatvės, ramybės metas, kuomet galite daug ką ramiai apmąstyti, pasverti. Ypač naudinga pasinerti į knygų išmintį, galite atrasti daug vertingų žinių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kad ir kaip neigtumėte patys sau, esate apimti tam tikros tuštybės, egoizmo. Daug ką savo gyvenime organizuojate taip, kaip patogu tik jums, mažai galvodami apie kitus. Kai kuriuos pasiteisinimus irgi esate susikūrę savo patogumui. Jau netolimoje ateityje laukia svarbūs praregėjimai, kurie galbūt pakeis jūsų požiūrį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną gali būti sunku bendrauti su aplinkiniais, ne visi supras jūsų mintis, bandymai juokauti taip pat gali likti nesuprasti. Tai tiesiog nepalankus metas daug bendrauti. Savo nuomonę kai kuriais klausimais šią dieną geriau nutylėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius