Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 28

Horoskopas liepos 28 d., trečiadieniui

16–oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite kaip niekad žavūs, sulauksite išskirtinio dėmesio, o taip pat gali nustebinti meilėje prisipažinęs asmuo. Tik neskubėkite tarti „taip“, ypač jei būsite apimti gailesčio ar skatinami dosnumo, kilnumo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena nebloga, jei ketinate tvarkyti įvairius skubius reikalus, galite pasirašyti planuotas sutartis. Energijos kaip visada netruks, tačiau nesielkite neapgalvotai ir spontaniškai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Trečiadienį būsite iškalbingi ir linksmi, nestigs pasitikėjimo savimi. Tai sėkmės metas – laukia intriguojančios pažintys, nuotykiai. Dieną taip pat galite praleisti su artimaisiais bei gerais draugais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena. Nuostabi krikštui, vedyboms, Dvasiniams pašventimams, įvairiausiems fiziniams pratimams, atkuriantiems darną.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei vis dar dvejojate dėl atsakingo sprendimo, kurio niekaip nepriimate – pats laikas padėti tašką ir žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote. Nudžiugs ne tik aplinkiniai, bet ir jūs pats.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukia naudingi susitikimai veiklai arba karjerai – neatsisakykite dalykinių pietų ar vakarienės. Jeigu jums šiuo metu vis dėlto reikia daryti svarbius sprendimus, tai trečiadienis tam yra geriausia savaitės diena, tinkama daugeliui darbų

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažkodėl visai be reikalo karščiuositės, be reikalo nervinsitės, tačiau visgi tai ilgai netruks. Diena nebloga susitikimams bei pasimatymams, tiesa, likite atidesni kito nuomonei, nepraraskite saiko juokaudami.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nesipykite su draugais ar artimaisiais, o jei susipyksite – kuo greičiau taikykitės. Kompromisą turėtumėte rasti nesunkiai. Patartina neeikvoti laiko bendravimui, kuris jums nieko neduoda, o tik eikvoja jūsų energiją.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jausitės darbingas, todėl galite imtis generalinio tvarkymosi, ką nors iš esmės pakeisti savo namuose. Nepamirškite susitvarkyti po to, kitaip gali kilti skandalas tarp jūsų ir antrosios pusės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Stenkitės nebūti itin kritiški, pagirkite pavaldinius ar artimuosius. Diena taip pat palanki planų kūrimui, seksis pažvelgti į kokį sudėtingą reikalą iš esmės ir tarsi iš tolimesnės perspektyvos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Niekam nepatinka pasijusti nesmagiai, tačiau kartais tai yra kaina, kurią turite sumokėti, jei norite padaryti kam nors įspūdį. Šiuo metu jums sekasi, tad nebijokite atrodyti kvailai ir parodykite, ką sugebate jums svarbiems asmenims.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs esate draugiška asmenybė, tačiau draugauti su visais juk neįmanoma. Nešvaistykite savo energijos, siekdami apžavėti asmenį, kuris to gali net nesuprasti. Nesvarbu, kaip smarkiai stengsitės, jūsų tiesiog nesupras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius