Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 29

Horoskopas liepos 29 d., trečiadieniui

7-oji ir 8-oji Mėnulio kalendoriaus dienos. Iki 15 val. 39 min. tebesitęs 7-oji Mėnulio kalendoriaus diena, dinamiška, tačiau lengvai sukelianti ginčus. Tai gali pasireikšti tuo, kad net jei esame vieni, mintys ima taip intensyviai suktis, kad gali vykti ištisos minčių kovos mūsų galvoje.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena atrodo tuštoka, labiau priklausys nuo Jūsų, kaip pakreipsite įvykius. Laikas gali praslinkti nuobodžiai, jei nepralinksminsite savęs. Ji tinka ruoštis darbams, atlikti paruošimo darbus, kadangi tai augančio Mėnulio metas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nebijokite išreikšti savo jausmų artimiems, mylimiems asmenims. Parašykite eilėraštį, sukurkite ką nors mielo širdžiai, galų gale, nupirkite dovaną, jei kūryba – ne jūsų sritis. Tikėtina, jog sulauksite puikių darbo bei laisvalaikio leidimo pasiūlymų. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai labai aistringa, paslaptinga diena. Iš pasąmonės gelmių į paviršių ji iškelia tai, kas ten susikaupę: aistras ir pavydą, agresiją, troškimą valdyti ar nugalėti. Instinktas šiuo metu lengviau ima viršų. Kriminalinių polinkių žmonės sunkiai valdosi, yra linkę į kraštutinumus. Daugiau muštynių, psichologinio spaudimo, įtakojimo. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien puikus metas menininkams – jausmai, aistros kunkuliuoja, pasąmonė dosniai pateikia peno apmąstymams, saviraiškai. Prastesnis laikas pedagogams. Metas apskritai tinkamas galvojimui, sudėtingų problemų sprendimui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iš esmės seksis viskas, ko imsitės, tik išsiaiškinkite, ar viskas, ką darote, jums reikalinga. Tačiau pasistenkite neužriesti nosies dėl tokios sėkmės, nesišaipykite iš aplinkinių, netapkite perdėtai pasitikinčiu savimi. Derėtų būti labiau taktišku ir diplomatišku. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei šiandien turėsite tinkamų progų, pasistenkite atnaujinti užmirštus socialinius ryšius, susitikite su seniai nematytais draugais ar pažįstamais. Kažkas, apie ką anksčiau galvojote tik kaip apie draugą, jums taps žymiai artimesnis. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai kas išbandys jūsų charakterį – stenkitės valdytis, nepulkite į ginčus. Susikoncentruokite ir pasistenkite laimėti, o ne susitaikyti su kompromisais. Žinokite, kad sėkmė yra jūsų darbo vaisius, todėl nepalikite visko savieigai – profesiniai reikalai gali pakrypti jums palankia, bet nebūtinai palankiausia linkme.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puikiai sutarsite su artimais žmonėmis, tačiau nepiktnaudžiaukite jų supratingumu ir perdėtai nesinaudokite jų pagalba. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų profesinėje srityje, tačiau neskubėkite apsispręsti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien sugebėsite dirbti kelis darbus iš karto, viskas eisis kaip per sviestą. Visgi būkite atidus, susikaupęs, kitaip darbai gali sugriūti. Romantiškas vakaras su ypatingu jums asmeniu turėtų paskatinti šiltų jausmų atsiradimą. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gerai pagalvokite, prieš ką nors sakydamas, neįsivelkite į konfliktą. Įveikę nežymius sunkumus, atsipūskite, nepulkite stačia galva į naujus darbus. Trečiadienis jums sėkminga diena. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai atrodys lyg eilinė darbo diena, tačiau yra galimybė, kad įvyks šis tas keisto ir netikėto. Jei turite svajonių, jas puoselėkite atsargiai, nekurkite didelių iliuzijų, kurioms lemta subliukšti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai drąsių žmonių, stambaus verslo metas. Galite netikėtai sėkmingai gauti didelę pinigų sumą, arba taip pat sėkmingai ją prarasti – vidurys čia retai būna. Jei norite sučiupti sėkmę, neabejokite ir nesitraukite, arba apskritai nepradėkite – tegul tai daro tik stiprūs žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius