Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 03

Horoskopas liepos 3 d., penktadieniui

11 Mėnulio kalendoriaus diena - stipri, palaiminta, sėkminga tiems, kurie nori bendradarbiauti su pasauliu, nešti ką nors šviesaus, gero.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Avinas
Šiandien nusiteikite rimtam pokalbiui su artimu žmogumi. Abu sužinosite įdomių ir svarbių dalykų vienas apie kitą. Penktadienio vakaras bus gražus, dinamiškas, palankus susibūrimams, įvairiems renginiams, svarbu, kad jūs tuose renginiuose galėtumėte būti pakankamai laisvai, neformaliai.

Jautis
Kažkam iš jums artimų žmonių šiandien ypač reikia jūsų meilės ir paramos. Bet jei neturite pasakyti nieko paguodžiančio, verčiau nesakykite nieko. Tokiu atveju verčiau praleiskite laisvalaikį pats sau vienas.

Dvyniai
Jei nemėgstate daug kalbėti, tačiau turite kai ką pasakyti draugams ar kolegams - metas tam palankus. Galite išsakyti savo jausmus, apie kuriuos ilgai tylėjote, santykiams aiškintis tai puiki diena. Žinoma, yra svarbu kalbėti išmintingai.

Vėžys
Šiandien sunkiau bus skaičiuoti, mąstyti srityse, kur reikia tikslumo, konkretumo. Jei planuojate kokius nors reikšmingus darbus, geriau juos atlikti iki 12 val. arba jau po 17 val. Taip pat gali neapleisti jausmas, kad verdate savo paties sultyse. Tai jau ima nejuokais slėgti, tad pats laikas pagaliau garsiai išsirėkti kur nors miške. Nesivaržykite.

Liūtas
Svarbiausia šiandien - teisingai kalbėti ir teisingai dirbti. Į jus žiūrės tarsi pro padidinamąjį stiklą, todėl būkite atidus ir atsargus. Daugiau bendraukite su kolegomis, galite netgi pakviesti juos į vakarėlį pas save namuose. Neoficialus bendravimas išeis į naudą.

Mergelė
Jei norite šiandien keliauti, tvarkyti svarbius reikalus, diena nelabai netinkama. Gali erzinti ir namiškiai, sunku bus rasti sau vietą, susikaupti ir veikti kažką naudingo. Geriausia būtų, jei gamtoje ar sporto klube atsipalaiduotumėte vienas.

Svarstyklės
Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, bet neskubėkite džiaugtis - jie nebus pelningi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač viešose vietose.

Skorpionas
Apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau nei yra. Nerizikuokite pinigais. Ir būkite atidūs, kad neapgalvotais žodžiais nepablogintumėte santykių su partneriais, artimaisiais.

Šaulys
Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar euforijos. Venkite karštakošiškų kraštutinių sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų.

Ožiaragis
Vertėtų apsidairyti ir stebėti aplinkinius - mėginkite suvokti, ar visi tinkami būti jūsų bendrakeleiviais. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines bei romantiškas paslaptis.

Vandenis
Atidžiai vertinkite gaunamą informaciją, neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite. Mažiau planuokite - pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme.

Žuvys
Šiandien patirsite, jog esate emociškai tampriai susijęs su savo šeima. Galbūt jums išties pagalbos ranką, o galbūt sukritikuos, todėl labai susinervinsite. Pamąstykite, ar jūsų karjera atima pernelyg daug asmeninio laiko? Gal vertėtų peržiūrėti savo prioritetus?
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius