Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 31

Horoskopas liepos 31 d., penktadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Pastaruoju metu norėjote tylos ir ramybės, tačiau šiandien visa esybe trokšite veiksmo. Ir nors jūsų gyvenimo ramiu nepavadinsi, pailsėti taip pat nenorite. Daug nesigilinkite į tai, ką apie jūsų pasirinkimus pasakys kiti. Tiesiog būkite savimi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Nors mieliau laiką skirtumėte linksmybėms, tačiau jos taip pat turi savo kainą. Jei nuspręsite linksmintis, greičiausiai turėsite savo prioritetus palikti antroje vietoje. Visgi tai nėra blogai - galbūt poilsis šiuo metu jums gyvybiškai svarbus.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Šiandien pasistenkite būti kiek įmanoma diskretiškesnis, kadangi jūsų tam tikri pomėgiai gali sukelti nuostabą aplinkiniams. Kai kas gali jus įvertinti tikrai negatyviai dėl radikalių pasirinkimų. Tačiau jie taip pat jums gali ir pavydėti jūsų laisvės elgtis taip, kaip norite.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Greičiausiai šiandien būsite pikčiausias priešas sau, ypač jei priimsite sprendimus, kurie kenkia jūsų saugumui ir ramybei. Viena vertus, norite jaustis saugiai asmeniniuose santykiuose, kita vertus, jums dabartinė situacija greičiausiai atsibodo, todėl norite ko nors naujo.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Diena palanki viskam, ko nuspręsite imtis. Ypač gerai tuoktis, krikštyti vaiką, pradėti statyti namą. Niekur neskubėkite, kad ir kaip aplinkiniai norėtų. Jei esate nuvargęs, pabūkite vienumoje ir pasistenkite taip atgauti jėgas.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jūsų kolegos gali priešintis planams, dėl kurių visi bendrai sutarėte. Dėl to greičiausiai liksite nepatenkintas, atsiras bereikalinga įtampa darbe. Visgi nepergyvenkite dėl to, pasistenkite suprasti, kad nesate pasaulio centras ir kad ne viskas priklauso vien nuo jūsų norų.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Jūsų turimi planai jus traukia į dvi skirtingas puses, tačiau net ir šiandien jums bus sunku apsispręsti, ką daryti. Sprendimą atidėlioti kartais sveika, tačiau ne šiuo atveju. Kuo greičiau apsispręsite, tuo geriau bus jums ir aplinkiniams.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jūsų emocijos šiandien įsisiūbuos - jei ką mylite, tai rodysite tai visa savo esybe. Jei nekenčiate - tai tik dar labiau sustiprės. Visgi geriau būtų neigiamus jausmus pasilaikyti sau, o slapčiausius pasipasakokite tik artimam draugui.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Ne viskas yra taip, kaip atrodo. Tad šiandien būkite atidesnis - galbūt už jūsų nugaros kalbama ar daroma kažkas, kas jums nepatinka, ar dėl ko derėtų elgtis atsargiau. Diena nelabai palanki staigiems sprendimams priimti.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Diena gera visoms veiklos sritimis. Ypač gerai šią dieną rasti laiko atsipalaiduoti, atgauti jėgas - pasisemkite energijos iš jūsų dvasinio šaltinio, būkite su tais, kurie iš tikrųjų Jums pritaria - tai žmogiškų santykių, grįžimo prie esmių diena.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei jūsų gyvenime šiuo metu nėra nemalonių situacijų, viskas turėtų klostytis tiesiog puikiai. Naudokitės įvairiomis galimybėmis, kurias siūlo draugai, pažįstami ar kolegos.Metas taip pat palankus norintiems užmegzti naujus kontaktus.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Didžiulį pasitenkinimą pajusite kurdami, todėl mėgaukitės tuo procesu darbe ar namuose. Stenkitės net į problemas pažvelgti kūrybiškai, tuomet jos neatrodys tokios sudėtingos. Jei kas nors jus įskaudino - pats metas tam žmogui atleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius