-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 05

Horoskopas liepos 5 d., antradieniui

4-oji Mėnulio diena. Rami, rimta, jauki diena. Jei tik įmanoma, derėtų vengti didesnių sambūrių, triukšmo, šurmulio. Taip pat derėtų nepasiduoti skubai, nepriimti skubotų, gerai neapgalvotų sprendimų.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti atsigręžti į praeitį, galbūt net siekiančią kelių jūsų giminės kartų gyvenimo laikotarpį, palankus metas domėtis savo šaknimis, planuoti, organizuoti giminės susitikimus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei dar nepadarėte to anksčiau, palankus metas pagaliau apsispręsti dėl atostogų vietos, laiko, pobūdžio. Visos pastangos suplanuoti poilsį minimaliomis sąnaudomis gali būti bevaisės, galite neatsispirti viliojantiems kelionių pasiūlymams. Gal ir neverta spyriotis, juk patirti įspūdžiai gali turiningai papildyti jūsų gyvenimo patirtį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną gali tekti glaistyti šalia jūsų esančių artimųjų konfliktus, bandykite nuraminti visas puses. Tai padaryti gali būti nelengva, nes kivirčai gali būti labiau emocinio pobūdžio, be aiškesnių loginių priežasčių. Tačiau negalite likti abejingi, nes šie smulkūs nesutarimai gali peraugti į ilgalaikę nesantaiką.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei turite galimybę rinktis, šią dieną geriau veikite pasikliaudami vien savo intuicija ir jėgomis. Tai nepalankus metas kolektyviniam, grupiniam veikimui. Veikimas, darbas komandoje šią dieną gali būti padrikas, chaotiškas. Vieni šį kartą gebėsite kur kas geriau susikaupti ir daugiau pasiekti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei šiuo metu lankotės užsienyje, galite patirti ypatingą nuotykį, jūsų drąsa ir smalsumas gali pasiteisinti su kaupu. Tačiau tuo pačiu vertėtų saugotis ir nemalonių nutikimų, šią dieną gali tekti turėti reikalų su kelių policija ar kitais tvarką prižiūrinčiais pareigūnais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmoji dienos pusė gali būti itin audringa, emocinga, emocijos gali būti labai įvairios. Šie jausmų svyravimai gali varginti, tačiau antroje dienos pusėje galite vėl atrasti ramybę atsidūrę mylimo, jus gerai pažįstančio ir suprantančio, žmogaus glėby.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši diena gali būti kupina atradimų ir įdomaus pažinimo, jei tik sugebėsite atsispirti pagundoms tingėti ir nieko neveikti. Norėdami nešvaistyti laiko, nepasiduoti rutinai, turėtumėte būti labiau aktyvūs, nelaukite pakvietimo, imkitės iniciatyvų patys.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną laukia daug darbinių susitikimų, pokalbių, galbūt derybų. Tai gan palankus metas įtikinti ir įrodyti kitiems savo tiesas, pranašumus. Naudokitės proga, labiau pasikliaukite savo intuicija ir pastabumu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną galite būti kupini drąsių sumanymų, idėjų, norėsite išbandyti jėgas naujose srityse. Tačiau tai nėra palankus metas naujiems planams ar iššūkiams, kai kas gali žlugti net neprasidėjus. Tad ambicingas užmačias vertėtų atidėti netolimai ateičiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti kam nors padėti, taip pat ir patiems gali prireikti pagalbos. Diena ypatingai permaininga, kupina aktyvaus veiksmo, judesio, klegesio. Nepasiduokite skubai, vertėtų veikti itin apdairiai ir apgalvotai, kad išvengtumėt apmaudžių klaidų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną atslūgs ilgą laiką besikaupusios emocijos, nusės nemalonios sąmonės drumzlės, vertėtų kibti į darbus, rūpesčius, tai padės užsimiršti, atsikratyti nemalonių jausmų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną galite jaustis pakylėti, kupini teigiamo emocinio užtaiso, norėsite skleisti ir dalytis gera nuotaika. Tokia būsena trauks aplinkinius, kartu praleisto laiko dieną gali būti negana, tad, greičiausiai, neišvengsite smagaus pasisėdėjimo mieloje draugijoje ir vakare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius