-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 23

Horoskopas penktadieniui, kovo 23 dienai

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesitikėkite, kad šiandien nei iš šio, nei iš to pavyks įgyvendinti tai, ką užsibrėžėte. Panašu, kad kai kuriuose reikaluose jums reikia ne pritarimo ir pagyrų, o kritikos, nes skrajojate padebesiais, neobjektyviai vertinate galimybes bei situaciją.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien galite patirti didesnį aplinkinių reiklumą jūsų darbo kokybės, įvaizdžio, mokymosi arba kitokių rezultatų atžvilgiu. Lengva susikompromituoti dėl manipuliacijų bei nesąžiningumo verslo, meilės ir turto reikaluose.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši diena slepia savyje daug įtampos ir pavojų. Būkite budrus visame, kas susiję su finansais, komercija, politika, nes lengva suklysti. Neskubėkite tikėti gražiai skambančiais pažadais, tiksliai išsiaiškinkite, kas, kaip ir už kiek.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Teks bendrauti su įtakingais asmenimis. Galbūt tam tikra prasme būsite egzaminuojamas, vertinamas. Galite sulaukti priekaištų dėl kilusio nuostolio, savo ar kitų žmonių aplaidumo, neištikimybės arba melo, intrigų. Gali tekti atidėti kelionę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien itin svarbu nenumoti ranka į pareigas, priesaikas. Juo labiau kad bus situacijų, gundančių nusižengti teisingumui, moralei. Panašu, kad oficialus pokalbis strigs ir prireiks papildomų pastangų, kad pasiektumėte tikslą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atidžiau prekiaukite bei stropiau tvarkykitės darbe, nes šiandienos klaidos gali brangiai kainuoti. Nors atrodys, kad naujos perspektyvos ranka pasiekiamos, apribojimų gali kilti dėl kompanionų nerangumo, nekompetentingumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors būsite kūrybingas, meniškas, energijos turėsite ne tiek daug, kiek reikėtų. Be to, bus beveik neįmanoma susikalbėti konkrečia, dalykine kalba, tad šiandien geriausia būtų atsisakyti bet kokių debatų ir neskubant planuoti darbus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali atsinaujinti ar užsimegzti dalykiniai, o gal ir intymūs ryšiai. Jei pajusite, kad nespėjate susidoroti su numatytais darbais, tapsite nervingesnis, imsite priekaištauti aplinkiniams, juos kaltinti į akis arba už akių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite įsitraukti į naują verslą arba jį planuoti drauge su būsimais partneriais, Turbūt vyksite į trumpas keliones komerciniais ar kitais tikslais. Nederėtų pasikliauti akla sėkme, nes šiandien lengva apsigauti, ypač meilės ir nuosavybės reikaluose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikriausiai teks skubiai tvarkyti reikalus, susijusius su prekyba, reklama, transportu, ryšiais. Bus nelengva suvokti, kas naudinga, o kas ne. Nešališkų pažįstamų pastabos gali itin praversti. Kita vertus, tai suerzins, nes labiau atskleis rizikos laipsnį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turbūt blaškysitės nežinodamas, ko pirmiausia griebtis, nes viskas atrodys svarbu. Galite nemažai nuveikti buityje, kasdieniuose reikaluose. Tik kažin, ar emocine prasme jus tenkins toks dalykas kaip rutina.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite kupinas romantiškų planų ir svajų, tad nieko keisto, jog stengsitės juos įgyvendinti. Deja, kažkas nesiklostys pagal jūsų įsivaizduojamą scenarijų. Derėtų labiau saugoti sveikatą ir piniginę. Vaikus ir mylimą žmogų, beje, taip pat.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius