-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 09

Horoskopas penktadieniui, kovo 9 dienai

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Stengsitės viską atlikti nepriekaištingai, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais, tačiau bus nelengva suderinti skirtingus interesus. Patartinas didesnis konfidencialumas, nes atsiras norinčių pasinaudoti jūsų silpnosiomis pusėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)Horoskopas ketvirtadieniui, kovo 8 dienai

Palankus metas tik įprastiniams ir buities darbams. Blogai nuteiks kolegų intrigos. Atsakomybės našta slegia jus, o galinčių padėti ją nešti lyg ir nematyti. Nejaugi taip ir yra? Nepersistenkite kažko norėdamas per daug, per greitai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien kils noras išlaidauti grožio, sveikatos, komforto tikslais. Galbūt įsitrauksite į derybas apie atlyginimą, sutarties sąlygas, atsiskaitymus ar pan. Įsigilinkite į keliamas sąlygas, reikalavimus, kad norėdami gauti daugiau neliktumėte prie tuščios geldos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite linkęs skaičiuoti savus ir svetimus pinigus, turtus. Tai, ką įvertinsite, išsiaiškinsite, jus šiek tiek nuramins. Arba atvirkščiai – jei buvote pernelyg ramus, teks suvokti realybę. Apdairiai elkitės su disponuojama informacija ir nuosavybe.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebloga diena kūrybinei veiklai, interviu, trumpoms išvykoms, greitiems pasitarimams. Galite nemažai nuveikti bei išmokti naujų dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui arba tiesiog sklandesniam bendravimui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Beveik visą dieną jus labiausiai domins šeimos, asmeniniai reikalai. Suksite galvą, kaip prasimanyti daugiau pinigų, pagerinti gyvenimą. Nuotaika kaitaliosis. Vakaras žada renginį, pasimatymą, bet vargu ar jis bus malonus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums nestigs humoro jausmo, optimizmo, meilės. Sugebėsite susiimti, net jei jums tikrai sunku. Galbūt pasiryšite stipriai keisti gyvenimo ritmą, aplinką, kad ištrūktumėte iš krizės spąstų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai bus gana įprasta darbo diena, jeigu turite darbą. Jei jo neturite, turbūt lankysitės darbo biržoje ar įdarbinimo agentūroje. Bendra atmosfera nedžiugins, bet naujienų galite gauti neblogų. Jos bus aktualios ir jūsų partneriui – pasidalinkite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų psichologinės įžvalgos šiandien gali daug kam prireikti. Jūs ne tik tiksliai įvertinsite svetimas problemas, bet ir gebėsite ramiai reaguoti į iššūkius, rasti kompromisus. Kažkokią išeitį rasite ir lopydamas savo finansų spragas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite gauti svarbių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galbūt dėl verslo reikalų konsultuositės su profesionaliais specialistais, užsieniečiais ar galimais investuotojais ir su jų pagalba mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, įveikti krizę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Panašu, kad teks nemažai paplušėti norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Laukia pokalbiai su politikais, pareigūnais, buvusiais kolegomis. Labai svarbu užbaigti tai, ką esate pradėjęs. Nenuleiskite rankų, jeigu kils sunkumų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena turbūt bus ne itin maloni, tačiau nuveikti galite gana daug. Drąsiau imkitės projektų įgyvendinimo. Jei rimtai kibsite į darbus, užuot aiškinęsis komplikuotus santykius, pavyks žengti neblogą žingsnį pirmyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius