Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

Horoskopas penktadieniui – liepos 5 d.

Sužinokite, ką jums prognozuoja žvaigždės paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Judėjimo bus daug, todėl kitiems suspėti paskui jus nebus lengva. Jūsų lankstumas įvairiose situacijose bus geriausias pagalbininkas. Ypač tada, kai ne be jūsų noro įvyks kažkas netikėta santykiuose su artimais giminaičiais. Tai gali ir priblokšti, ir pradžiuginti, ir duoti peno naujoms šios dienos pokalbių temoms.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bendrausite su žmonėmis, rodydami susidomėjimą jais. Tačiau už to slypės ne tokie šviesūs jūsų ketinimai. Naudos paieškos kiek aptemdys jūsų mintis šią vasaros dieną. Bandymai bet kokia kaina išlaikyti kitus savo pusėje nepatenkins  jūsų poreikių. O štai į jūsų galvas šovusios mintys be vargo duos realios finansinės naudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tuščios kalbos liesis upeliais. Net ir tais atvejais, kai nesijausite tikri dėl savo kompetencijos tam tikru klausimu. Už perdėtą plepumą niekas nesmerks jūsų, priešingai – išklausys, pritars jūsų nuomonei. Maža to, iš aktyvių pokalbių dalyvių tapsite išradingais jų iniciatoriais. Geriausiai ir nepriekaištingai sužibėsite tarp draugų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būtų palanku rasti bent šiek tiek laiko ištrūkti iš to srauto, kuriame esate. Raskite laiko pabūti vienumoje, užsiimti mėgstama veikla ar tiesiog išgirsti save ir tikruosius savo poreikius. Žinoma, tokią judrią dieną bus sunku rasti daug ramių vietelių. Dalį laiko skirdami kitiems, pavyzdžiui, kolegoms ar vaikams, neleiskite, kad jie pasiglemžtų visą jūsų energiją.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų ambicijos gali būti įvertintos tarp draugų, bet nepersistenkite bandydami juos kuo nors įtikinti. Priešingas elgesys jums visiems nepagailės daug malonių akimirkų. Jei staiga plūstelės nauji vėjai, kuriems dar nesate pasiruošę, neskubėkite uždaryti langų ir durų. O gal čia kvepia nauja gražia pradžia ar netikėtu tęsiniu, kurio jau seniai laukiate?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuolat judėdami ir būdami šurmulyje, pajusite, kaip nuo jūsų nepriklausančios jėgos keičia įprastą tvarką. Į tai galite reaguoti įvairiai, pavyzdžiui, manyti, kad kažkas padaugino keistų prieskonių ir jums tiesiog per aštru. Bet galite pasielgti neįprastai (tai būtų kur kas geresnis sprendimas) ir galiausiai pastebėti, kad ten, kur buvo vien problemos, viena po kitos randasi naujos galimybės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų atvirumas ir noras plačiai pažvelgti į dienos džiaugsmus ir rūpesčius praskaidrins ne tik jūsų, bet ir kelių kitų su jumis dirbančių ar atostogaujančių žmonių nuotaiką. Kuo daugiau judėsite ir kuo daugiau ryšių per dieną užmegsite, tuo geriau jausitės dienai baigiantis. Prie to dar kelis balus pridės gyvenimo draugas, papasakodamas jums keistą, bet intriguojančią istoriją.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Per dieną netylančios kalbos bus šios dienos pagrindas, o jums bendravimas bus ypač reikalingas, kad sustiprintumėte ryšius su aplinkiniais. Nebūkite vieni. Neužsisklęskite. Neieškokite oponentų ten, kur yra vien sąjungininkai. Tiek jūsų noras bendradarbiauti, tiek išradingumas padės netikėtais būdais įsitvirtinti ar pasijusti stipresniems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Rečiau kalbėkite, o dažniau klausykitės. Gauta informacija atskleis nemažai tiesos apie jus ir padarys jus stipresniais, net jei iš pirmo žvilgsnio atrodys priešingai. Tai galios ir žodžiams, kuriuos jums išsakys mylimas žmogus. Būsite linkę nusigręžti nuo nemalonios tiesos, paneigti tai, kas nepatinka, ar net pasiginčyti, bet smalsumas neleis būti abejingiems.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Įsigilinę į darbus, nepamirškite pasiklausyti, ką aplink jus šneka žmonės. Išgirsta informacija bus naudinga, tačiau neprognozuojama. Dalis jos pasirodys keista arba staiga atvėsins jus lyg netikėtas šaltas dušas. Kita vertus, argi ne tai geriausiai atgaivina karštą liepos penktadienį? Į netikėtus namiškių patarimus atsižvelkite darbe ar norėdami sustiprinti sveikatą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Stiprinsite ryšius su mylimais žmonėmis ir atžalomis. Geriausi pagalbininkai bus aktyvus bendravimas ir noras išsakyti mintis. Tiesa, netikėtos pažintys ar nelauktos naujienos ketina aukštyn kojomis apversti jūsų meilės reikalus. Ar esate pasiruošę staigiems posūkiams sankryžoje, kai sužinosite stulbinamų dalykų apie savo išrinktąjį?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šį vidurvasario penktadienį būsite įtraukti į nesibaigiančius namų rūpesčius. Jumyse jie žadins teigiamų ir neigiamų jausmų, bet neleis nuobodžiauti: netils kalbos, o privalėsite suspėti tai šen, tai ten. Be to, nuo ryto ruoškitės permainoms. Iš pradžių jos atrodys blogos, bet galiausiai suprasite, kad iš to jums bus daugiau naudos nei bėdos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius