Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 06

Horoskopas penktadieniui – rugsėjo 7 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas 

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vėlavimas, išsiblaškymas, nesugebėjimas aiškiai išreikšti savo minčių ryte gali sutrikdyti jūsų dienos planus ar pabloginti santykius su artimais žmonėmis. Būkite atsargūs pasirašydami svarbius dokumentus ypač dėl to, kad bus sunku įžvelgti pavojų ar riziką. Vakare užgrius netikėta žinia, bet šį kartą galite atsipalaiduoti – ji bus gera.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryte laikykite liežuvį už dantų ir nepatikėkite visų paslapčių savo draugams. Kalbos gali būti gražios, bet iš to neturėsite naudos, o tik nuostolių. Šiandiena gali būti smagi smaližiams, bet ne tiems, kurie laikosi dietos, – laikinai pamiršite, kas yra saikas. Vakare jūsų išradingumas bus priemonė, padėsianti papildyti piniginę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien, Mėnuliui perėjus į jūsų ženklą, jausitės puikiai. Žinoma, bus bandymų išvesti jus iš pusiausvyros, o liūdnos mintys slėpsis už kampo laukdamos, kad per neapdairumą jas įsileistumėte. Dėl to galite neišvengti klaidų, informacijos trukdžių ar apgaulės. Be to, galite pasitikėti savo jėgomis. Vakarą būtų šaunu praleisti su draugais. Taip ir padarykite, jei neturite kitų planų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Informacijos šurmulyje, kuriame atsidursite šiandien, pasijusite ne itin patogiai. Būtų gerai, jei tą savijautą panaudotumėte kryptingai ir į viską žvelgtumėte ypač atsargiai, netgi nepatikliai. Tam jūs turite suimti save į rankas, nes pakeleivių į savo pasirinktą tikslą nesutiksite. Vakare būsite apdovanoti maloniomis ir netikėtomis likimo dovanomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Susikaupkite prie savo tikslų ir neleiskite, kad kas nors išmuštų iš pusiausvyros. O bus bandančių kištis ne į savo reikalus, bet kažin ar tai vyks tiesmukiškai. Šiokia tokia paslapties skraistė apgaubs ir neleis matyti tikrosios tiesos. Ir jums tai gali patikti, nes norėsite daugiau, nei galėsite gauti. Reikalai pakryps į gera vakare, ypač jei būsite malonioje draugijoje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien gali nutikti keisčiausių dalykų: vieni jų bus malonūs, kiti – ne. Labiausiai trukdys tai, kad dėl šurmulio bus sunku girdėti savo mintis. Nors jomis neverta pasikliausi per stipriai. Priešingu atveju, jei neapgaus jūsų, tai jūs apsigausite. Bet nuogąstauti neverta: vakare bus smagiau, žinoma, jei mėgstate staigmenas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nerasite sau vietos, atrodys, kad neišsitenkate toje erdvėje, kurioje esate. Manysite, kad būtų viskas kitaip, jei galėtumėte ką nors iš esmės pakeisti savo gyvenime. Bet vargu, ar šiandien pati tinkamiausia tam diena ne dėl to, kad penktadienis, o dėl to, kad būsite linkę matyti save pro rožinius akinius. Be jų neišsiversite ir vakare. Gal bus visai smagu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali būti, kad šį rytą pabudote nuo neramaus ir keisto sapno, o tada su jo įspūdžiais nuskubėjote į judrų, bet išsiblaškiusį penktadienį. Ir pajutote, kad galite daugiau, nei įsivaizdavote, bet galite tiek, kiek galite. Jauskite ne tik saiką, bet ir savo galimybių ribas. Bent šiandien. O vakaras nusidažys ryškia ir įspūdinga aistros spalva.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesusipratimai, lengvabūdiškumas, užmaršumas ar dar kokia netikėtai išlindusi yda bus nevykusi priežastis susipykti su antrąja puse. Svarbiausia tai, kad jums bus sunku suprasti konflikto priežastį, bandysite ieškoti kaltų, nes žiūrėdami į veidrodį jų nematysite. O jei pavyks įžiūrėti, padarykite ką nors netikėto ir įspūdingo, kad partneris pamatytų dar neatskleistas jūsų savybes.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei ryte jums nerimą kels sveikatos problemos, neskubėkite gydytis patys, nes vaistų poveikis bus nenuspėjamas. Dieną jausitės tvirčiau, gal net per tvirtai. Būtų ne pro šalį atsargiau vertinti savo galimybes, kad nesugadintumėte santykių su svarbiais žmonėmis. Vėlų vakarą pavyks rasti netradicinių būdų pagerinti savo savijautą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Mylimasis jūsų nesupranta? Nepavyksta susitarti su vaikais? Įstrigo viskas, dėl ko taip stengėtės? Tai tik rūkas, į kurį patekote šį rytą. Vėliau jis išsisklaidys ir matysite viską gerokai ryškiau, gal net per ryškiai. Vakare lyg žaibas jus pasieks maloni žinia ir gal po jos galėsite pagerinti savo santykius su mylimais žmonėmis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Penktadienis gali atnešti kiek daugiau liūdesio ir nežinios, nei norėtųsi. Kaltininkas turbūt bus koks nors šeimos narys, lyg tyčia vėl iškrečiantis jums nemalonų pokštą. O tam tikrai nebūsite pasiruošę. Tikrasis savaitgalis, pasibeldęs į duris vakare, atneš jūsų finansiniams reikalams nedidelių, bet viliojančių netikėtumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius