2013 02 14

Horoskopas penktadieniui – vasario 15 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Manysite, kad esate bejėgiai prieš jums nesuprantamas ir nepažįstamas jėgas, veikiančias jūsų veiksmus. Pakeiskite požiūrį ir būkite dėkingi už galimybę nueiti kiek kitokią ir tolesnę distanciją nei pajėgiate įveikti savo pačių jėgomis. Žinoma, bus jėgų, tačiau ne tų, kuriomis galėsite pasikliauti kasdieniuose ir akivaizdžiuose dalykuose.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Grupės interesai taps svarbesni už jūsų, o santykis su draugais ar kitais jūsų bendrakelioniais gali iš esmės pasikeisti. Nesipriešinkite būtinybei dėl bičiulio pamiršti savas bėdas, kaip ir pagalbai, kurios gali tekti paprašyti artimųjų. Geriau jausitės supratę, kad viskas yra viena, o tokias sąvokas kaip „tavo“ ir „mano“ sugalvojo tik mūsų vidinis „aš“.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neskubėkite susižerti visų laimėjimų. Toks patarimas ne dėl to, kad jie ne jūsų nosiai, o dėl to, kad iki jų dar ilgas ir tolimas kelias. Turėsite daug ko išmokti, daug ką patirti ir į daug ką pakeisti požiūrį. Kai jums pavyks, pamatysite  darbo rezultatus. Jie nustebins ne tik jus. Argi neverta dėl to truputėlį pasistengti?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jeigu žinote, kur einate, šiandien tikrai rasite kelią. Savąjį ir tikrąjį. Svarbu nesižvalgyti į svetimus, o matyti tai, kas driekiasi prieš jūsų akis. Be abejo, tai ne skubos laikas, nors iki pietų bus daug pagundų elgtis impulsyviai ir neapgalvotai. Vėliau tempas sulėtės, bet energijos resursai neišseks. Protingai juos eikvodami, galėsite įkopti į savo viršukalnes. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jausitės kelis kartus stipresni. Nejau jums pradeda augti sparnai? Na, gal tokių didelių pokyčių per vieną dieną neįvyks, bet jėgą, kuri bunda jumyse, galite panaudoti tikslingai. Pirma, turite tuo patikėti,  antra – susikaupti, nusibrėžti tikslus ir pradėti įgyvendinti juos. Rezultatas priklausys nuo to, kuriame etape esate. Jei pradiniame – nebus lengva pasiekti viršūnę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Klausykitės atidžiai partnerių, vadovų ar už jus aukštesnes pareigas einančių žmonių. Jie suteiks įkvėpimo ir jėgų ryžtingai įveikti sudėtingas problemas. Bus sunku patikėti, kad jų siūlomi sprendimo būdai yra patikimi ir realūs. Dar sunkiau bus įgyvendinti juos kasdieniame gyvenime. Todėl neskubėkite veikti ir įsiklausykite į racionalius patarimus. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Darbas ir namai bus tos vietos, kuriose  nebus galima pasakyti „Sustokite!“. Norėsite ką nors atnaujinti, pakeisti, įdiegti. Ryžtas ir iniciatyva padės įrodyti kitiems, kad esate teisūs. Iki vidurdienio nebarstykite veltui energijos, ypač jei norėsite ką nors pradėti. Po pietų bus lengviau surasti aukso vidurį tarp savo norų ir galimybių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Drąsa, aktyvumas ir užsispyrimas padės įgyvendinti kūrybinius planus. Įvertinimas ir komplimentai – viskas jūsų rankose. Žinosite, ką pasakyti ir kaip pasielgti, kad įtikintumėte kitus. O jei siekiate būti įvertinti mylimųjų – nedelskite ir nelaukite, kol viskas bus patiekta ant auksinio padėklo. Tik aktyvumas garantuos sėkmę. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Permainos dažnai gąsdina ir verčia sunerimti. Tačiau neskubėkite daryti išvadų, pajutę, kad žemė siūbuoja po kojomis, o jūs nežinote kaip išlaikyti pusiausvyrą. Jums pavyks! Būkite aktyvūs, bet susitelkę. Dabar turite daug šansų permainas panaudoti savo pačių ir šeimos gerovei. Įveikę vieną sudėtingą laiptelį, kils azartas žengti dar aukščiau. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Žinosite tiek, kiek norėsite ar net daugiau. Stebinsite ir stebėsitės savimi. Tokiomis dienomis atsakymus žino net tie, kurie neperskaitė nė eilutės jiems skirtame vadovėlyje. Nesvarbu, ar kalba eitų apie egzaminus mokymosi įstaigoje, ar gyvenime. Žinoma, iš to naudos turėsite tik tiek, kiek patys mokėsite pasinaudoti gauta informacija. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Su didžiule aistra griebsitės sunkaus ir nemalonaus darbo, žadančio jums gerą atlygį. Nesusimąstysite apie tai, ar verta dėti visas pastangas dėl skalsesnio duonos kąsnio. Priešingai, manysite, kad turite daryti viską, ką privalote, ir savo jėgas stipriai pervertinsite. Stabtelėkite ir įsigilinkite į situaciją. Gal vis dėlto apgaudinėjate save? 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nežinosite, kaip teisingai išnaudoti energijos resursus, neleidžiančius ramiai ir harmoningai leisti penktadienio. Diena gali prabėgti besiblaškant į visas puses. Nukreipkite energiją taip, kad jos srovė nušluotų visas jūsų kelyje pasitaikiusias kliūtis. Išnaudoti dienos privalumus nebus sunku: nuolat jusite paramą ir viena po kitos atsirandančias galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius