Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 23

Horoskopas pirmadieniui, balandžio 23 dienai

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Liūto zodiako ženklas
Liūto zodiako ženklas / 123 RF nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kvepia avantiūromis, rizikingais nuotykiais. Gali būti, kad pasiduosite kažkokiai pagundai arba leisitės kitų įtraukiamas į neaiškią veiklą. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujieną, kuri pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jus gali nustebinti sutuoktinis ar pažįstamas savo pakitusiu elgesiu, mąstymu. Jei būsite traukiamas į finansinę avantiūrą, nepulkite stačia galva. Verčiau laiku sumokėkite mokesčius, kad nereikėtų pykti dėl delspinigių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Turėsite galimybių pritraukti reikiamo žmogaus dėmesį, pasijusti pagerbtas. Galite gauti pasiūlymą, iš kurio greitos naudos neverta tikėtis. Gebėjimas pažvelgti tarsi iš toli, iš perspektyvos turėtų jums padiktuoti teisingą sprendimą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jeigu kils noras daryti radikalius pokyčius, verta pagalvoti apie galimus padarinius. Pasitarkite su kolegomis bei tais žmonėmis, kuriuos tie pokyčiai tiesiogiai paliestų. Galimas darbo pasiūlymas, bet kol kas gana nekonkretus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandieną tikriausiai labai sustiprės jūsų apetitas naujovėms, ieškosite pikantiškų užsiėmimų, įspūdžių, naujų pažinčių. Galbūt įsitrauksite į naują kolektyvą ar susitiksite su senų draugų būreliu. Tai sukels ir gerų, ir blogų emocijų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite sentimentalus, panirsite į svajones, prisiminimus. Pažįstamas žmogus gali jums patikėti savo paslaptį. Galimas kūrybinis įkvėpimas. Kita vertus, tykos žalingos pagundos. Lengva patekti į nesveiką priklausomybę.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors jums labai svarbus atrodys draugiškumas, minčių bendrumas, dalykinis solidarumas, šiandien nesieksite šurmulio, draugijos. Mieliau darbuositės ir ilsėsitės vienas, nes kuo daugiau trikdžių, tuo daugiau emocijų, trukdančių susikaupti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite nusiteikęs išlaidauti. Galite sau nusipirkti kažką neplanuota ar ką nors nustebinti siurprizu. Nepersistenkite norėdamas padaryti įspūdį, kad kitas žmogus nepasijustų lyg perkamas ar kažką skolingas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums seksis kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, planais. Pasižymėsite išlaidumu. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimas suteiks naujų įspūdžių. Ir vis dėlto būkite atsakingesnis – kitiems darydamas įtaką, kreipiate jų likimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tiek namuose, tiek savo vidiniame pasaulyje neišvengsite šiokios tokios betvarkės, chaoso. Staiga pajusite, kad norisi naujovių, permainų. Vis dėlto realiai būsite varžomas aplinkybių arba namiškių, tad teks pažaboti kai kuriuos impulsus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikėtini viliojami pasiūlymai arba jūs matysite ir girdėsite tai, ką norite, todėl jausitės neblogai. Persipins tikrovė ir atrakcija, nuoširdūs jausmai ir apsimetimas. Jei nebeatskirsite, kas tikra ir netikra, vėliau pasijusite apsigavęs ar net išnaudotas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tikriausiai šiandien itin daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Gana nebloga diena koreguoti įvaizdį, šalinti ir maskuoti išvaizdos trūkumus, tik kažin ar jus patenkins net galimai geriausias rezultatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius