Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 05

Horoskopas pirmadieniui, balandžio 5 d.

21-oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve - šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve - tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savo veikla kenkiate kito žmogaus interesams ir šiandien gali išaušti akimirka, kai iš jūsų bus pareikalauta atsitraukti. Jeigu priešinsitės ir bet kokia kaina ginčysitės, galite sulaukti ne tokių rezultatų, kokių tikėjotės.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Didelė tikimybė, kad šiandien norėsis siautėti, pašūkalioti ant kolegų ar kaip kitaip išreikšti savo nepasitenkinimą. Nežinia, ar tokia taktika duos naudos, bet pats pasijusite išsakęs viską, kas buvo "ant liežuvio". Tačiau aplinkiniai bus mažumėlę pašiurpę.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kils įdomių minčių, kaip patobulinti savo ar visos įstaigos darbą, tačiau šiandien į šias idėjas niekas nekreips jokio dėmesio, nes aplinkui virs paslėptos, bet jauste jaučiamos, intrigos. Jeigu nenorite nudegti, nesikiškite, verčiau palaukite, kol aplinka aprims.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite pasyvus, o tai nėra gerai, nes visi kiti jus supantys žmonės savo tikslų sieks ryžtingai, nekreipdami dėmesio į kliūtis - į jus taip pat. Teks išmokti akivaizdžiai parodyti, jog niekam nežadate leisti ignoruoti jūsų interesų.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atsiras žmonių, norinčių ir galinčių padėti, tik klausimas, ar jums to reikia. Problema, kurią šiuo metu sprendžiate, yra visai menka, todėl gal nevertėtų dėl jos įdarbinti pusę pažįstamų žmonių. Kita vertus, jeigu manote vienas nesusitvarkysiąs, tuomet priimkite paramą.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien tęsis jūsų abejonės dėl sprendimo, kurio niekaip nesiryžtate priimti. Kankinate ne tik save, bet ir aplinkinius, kurie tikrai stengiasi jums padėti, bet nelabai žino, ką daryti. Vienas iš artimiausių žmonių gali duoti protingą patarimą, įsiklausykite į jį.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gatvėje iš pat ryto galite susidurti su įžūliu praeiviu, todėl nuotaika bus sugadinta dar dienos pradžioje. Vėliau pats galite sunervinti jautresnį kolegą ir taip nusidrieks visa nesusipratimų grandinė. Tačiau galbūt jūs galite nutraukti šią virtinę paprasta šypsena?   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien turėtumėte sutvarkyti visus smulkius, formalius, bet pakankamai svarbius reikalus. Praleidus kokį nors terminą, gali kilti biurokratinių kliūčių, o tai ne tik gadins nuotaiką, bet ir pareikalaus daug laiko sąnaudų.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite kantrus ir problema išsispręs savaime. Šiandien gali susiklostyti puikios sąlygos išsiveržti iš jus varžiusių gniaužtų, parodyti, ko esate vertas. Jums ir taip būdingas optimizmas sužydės naujomis spalvomis, todėl sėkmės sulauksite bet kokioje veikloje.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien išaušo palanki diena didinti savo finansinius resursus. Galite paprašyti padidinti darbo užmokestį. Jūsų argumentacija bus itin racionali, todėl tikimybė, kad būtų atsakyta neigiamai yra labai nedidelė.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jeigu šiandien užgrius atsakomybės našta, jokiu būdu nuo jos nebėkite. Galbūt pasitaikė puiki proga pademonstruoti savo sugebėjimus aplinkiniams. Kas anksčiau jūsų neįvertino, šiuo metu supras, kad labai klydo.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasistenkite neužminti ant nuospaudos itin svarbiam asmeniui, nes galite nukentėti. Be to, šiandien teks pabūti šešėlyje, neviešinti savo sumanymų, nes aplinkui tvyros kovos, o ne debatų atmosfera. Tokioje aplinkoje geros idėjos tiesiog išnyksta...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius