Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 23

Horoskopas pirmadieniui – birželio 24 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums žada šios savaitės pradžiai.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei kas nors pareikalaus veikti pagal planą (o tai labai tikėtina!), priminkite jiems, kad šiandien turite teisę bent jau būti laisvi. Tačiau nieko keista, jei patys nepajusite, kaip įsitrauksite į pareigų vykdymą, užuot tingiai leidę dieną. Labai įsijautusius į tai, kaip geriau pateikti save pasauliui, sustabdys vienas šeimos narys. Išklausykite jį iki galo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Suderinę poreikius su būtinybe, pamatysite prieš akis atsiveriančias didesnes perspektyvas. Tai leis išvysti nokstančius jūsų pastangų vaisus. Jie gali atrodyti ne tokie patrauklūs ar būti ne tokie skanūs, kokių tikėjotės, bet tai dar ne pabaiga. Be to, vakare bandykite tinkamai išgirsti, ką jums pasakys sesuo, pusbrolis ar kitas artimas žmogus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dienos įvykiai gali švelniai sukrėsti ir tuo nesidžiaugsite. Bet kodėl ne? Sutrikę ir nežinodami, kaip elgtis, apsidairykite aplinkui. Raskite jums svarbius asmenis, su kuriais galite sėkmingai sujungti savo jėgas. Jums rinktis: ar jaustis įskaudintiems ir nesuprastiems, ar patiems su kitų pagalba aktyviai ieškoti išėjimo iš klaidaus labirinto.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Sutriksite matydami, kad ne viskas vyksta taip, kaip jums patinka. Nesiskųskite, kad visur padvelkė šalčiu ir abejingumu. Ar nėra taip, kad turite daug, o norite dar daugiau? Suvaldykite egoistiškas savo mintis. Dabar jūsų pusėje galinga palaikymo komanda ir privalote užjausti tuos, kurie atsidūrė silpnesniųjų pusėje. Na ir kas, kad šiandien jie laimi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Stebėsitės, kad jums sunku ilsėtis, o į galvą lenda mintys apie būtinas ar nebūtinas pareigas. Turite du pasirinkimus: vyti keistas mintis šalin ir mėgautis visaverte poilsio diena arba rasti nedidelį kompromisą ir atlikti pareigas ten, kur esate. Net jei viskas eisis sklandžiai, nebūtina išsitraukti ilgo darbų sąrašo ir pradėti įgyvendinti juos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Be didelio vargo įveiksite bet kokią, net pačią rimčiausią šios dienos užduotį. Jums nebus sunku sutelkti jėgas ir atlikti viską taip, kaip iš jūsų tikimąsi. Griežtos dienos taisyklės paįvairins jūsų dieną, bet, įnikę į rūpesčius, galite pamiršti pailsėti. Kita vertus, tai trukdys jums išgirsti svarbius dalykus, kuriuos vakare mėgins pasakyti draugai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Norėsite idealaus pasaulio, o turėsite tai, ką turėsite. Pažvelgę realybei tiesiai į akis, raskite joje sau tinkamą vietą. Tai padės išmokti pamokas, kurias pasiūlys sutikti žmonės ir aplinkybės. Jei galvosite, kad visi nusiteikę prieš jus, apsiriksite. Išlikę geranoriški bet kokiose sąlygose, dažniau aplink save matysite šypsenas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Įtariai žiūrėsite į kiekvieną sutiktąjį, tačiau pasitikėjimo stygius negąsdins dėl įgimtų jūsų savybių. Kas per dieną kitiems barjeras – jums bus privalomas dienos atributas. Bet kuriuo atveju neskubėkite daryti išvadų iš tos informacijos, kuri pasieks jus. Vėlų vakarą iš toli atklydusios naujienos trikdys, bet labiau ne dėl turinio, o dėl pateikimo būdo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų įsitikinimas savo teisumu padės. Žinosite, ko siekiate, ir mokėsite tuo įtikinti kitus. Taip nutiks tik tuo atveju, jei ryšitės susitaikyti su viena kita taisykle ar tiesiai prieš akis išdygusia kliūtimi. Ieškodami visur naudos, kliūtimi galite palaikyti ir tai, kas iš tiesų yra galimybė. Todėl nežinosite, kaip vertinti partnerių prašymus užsiimti bendra veikla.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepersistenkite bandydami viską įsprausti į griežtus rėmus. Manysite, kad turi būti tik taip, o ne kitaip. Per daug viską planuodami, pamiršite, kad galite tiesiog atsipalaiduoti ir pasmaguriauti šventinės dienos teikiamų gėrybių. Vakarop jausmingos antrosios pusės kalbos gąsdins, neramins ir kels abejonių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nejausite poreikio būti dėmesio centre. Turbūt niekas ir nevers. Galbūt kažko iš jūsų bus pareikalauta, o jūs rasite priežasčių ir būdų nuo to išsisukti, atlikdami tik tai, kas jums patinka. Pažvelgę į viską iš šalies, daugiau pamatysite ir išgirsite. Vakarop kažkam atrodys, kad laikas švęsti jau baigėsi ir atėjo metas pagalvoti apie pareigas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šventinę dieną praleisti bendraminčių grupėje ar su draugais būtų tobulas laiko praleidimas. Nepamirškite nors dalį dienos suplanuoti, priešingu atveju, vakare gailėsitės, kad vėjais paleidote kelias brangias gyvenimo valandas. Vakare pasiklysite tarp noro kalbėti trumpai ir aiškiai bei noro pasakoti ilgas jausmingas ir verksmingas istorijas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius