Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 17

Horoskopas pirmadieniui – kovo 18 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Merkurijus jūsų ženklo atstovams padės pamažu sudeginti visus tiltus į nemalonią praeitį. Netrukus jis įteiks scenarijų, kuriame jums skirtas pagrindinis vaidmuo, o kol kas pasidžiaukite epizodiniu. Jos dėka būsite įvykių sūkuryje, bet, būdami ten, užuot kalbėję, atidžiai klausykitės. Ne tik kitų, bet ir savęs.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite įvertinti grupėje tik tuo atveju, jei radote atsakymus į klausimus, kurie jums buvo pateikti anksčiau. Tam buvo skirtas laikas, kai privalėjote klausytis, ne tik ausimis, bet ir širdimi. Dabar atėjo metas kalbėti apie savo svajones, idėjas ir didžiulius tikslus. Nemaža idealizmo ir iliuzijų dozė šiuo metu bus ne kliūtis, o privalumas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pavargote susirinkime spręsti vis tą pačią problemą? Būtų keista, jei šis traukinys ir šiuo metu nepajudėtų iš vietos. Galiausiai prieisite prie visiems priimtino susitarimo ir imsitės naujumu kvepiančių užduočių. Ką dar galite padaryti dėl savo ateities? Pagalvokite apie tikrąjį savo pašaukimą, vaidmenį visuomenėje ir tvirtai išsakykite asmeninę nuomonę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Grįšite iš realių ir virtualių klaidžiojimų po savus ir svetimus kraštus, o pavojus išvykti į kelionę be žemėlapio ir dokumentų ištirps kartu su sniegu. Be to, nustosite sapnuoti košmarą, kad nepavyksta išlaikyti vis to paties sudėtingo egzamino. Kai kelionės įspūdžiai atsidurs nuotraukų albume, drąsiau pagalvosite apie naujas dar nepažintas vietas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dabar, kai visi taškai sudėti virš „i“, o saulės spinduliai apšviečia iš tamsos išnirusias paslaptis, ne laikas ieškoti kaltų ir teisių. Patys matėte: kuo labiau slėpėte savo paslaptis nuo aplinkinių ausų, tuo intensyviau jos veržėsi į dienos šviesą. Pakaks gręžiotis atgal! Įvertinę padėtį, raskite žodžių, mažinančių atstumus, kurie skiria jus nuo jums svarbių žmonių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pastaruoju metu buvote priversti pamiršti viską, ką žinote apie bendravimą. Elgėtės teisingai, jei atidžiai klausėtės partnerių nuomonės ir noriai mokėtės naujų taisyklių. O dabar visas įgytas žinias ir gebėjimus taikykite gyvenime. Tačiau tai tebūna orientyrai, padedantys kelyje, bet ne naujos kryptys.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ledinės sienos, kurios buvo išdygusios tarp jūsų ir kolegų, pamažėle pradės tirpti. Džiūgausite supratę, kad kavos pertraukėlę darbe lydi ne trikdančios pauzės, o nuoširdus pokalbis. Netikėkite teigiančiaisiais, kad taip nutinka dėl bundančio pavasario. Verčiau raskite laiko darbams, kurių pastaruoju metu niekaip nepradėdavote.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Problemų su vaikais ir nesibaigiančių nesusipratimų turėjote į valias. Dabar nustebsite radę stebuklingą receptą, kuris padės užmegzti turiningą pokalbį su jais. Nesustokite pusiaukelėje manydami, kad jau padarėte viską dėl savo gerovės. Eikite tolyn ir savo išmone, išradingumu bei įkvėpimu papuoškite pasaulį savo kūrybos vaisiais.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tarp keturių namo sienų tris savaites uoliai kūrėte kliūtis savo liežuviu. Gali būti, kad jos staiga išnyks lyg nebuvusios, arba būsite paprašyti jomis atsikratyti. O tada prasidės tikri stebuklai, pavyzdžiui, namiškiai supras jus iš pusės žodžio. Klausite savęs ir kitų, kas gi tai? Užuot džiūgavę, įsitikinkite, ar jie neskaito jūsų minčių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Viskas, kas yra šalia jūsų, taps pasiekiama ranka. Baigėsi klaidžiojimų po jums puikiai žinomas apylinkes, laikas. Kelius (tiesiogine ir perkeltine prasme) bus paprasta rasti, todėl ramia širdimi leiskitės į kelionę be kompaso. Bendravimas su artimais giminaičiais ir kaimynais taps sklandesnis, todėl liaukitės stebėtis, kai kaimynai jums draugiškai pasakys: „Labas rytas!“

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų vertės kartelė gali pakilti aukščiau, tačiau pakelti ją galite tik jūs patys. Nors jūsų žvilgsnis vis krypsta į tai, ko nepavyko gauti ar išlaikyti, dabar nesigręžiokite atgal. Negaiškite laiko skaičiuodami nuostolius, o atidžiau pažvelkite į tai, ką turite ir ką galite turėti. Be sąžinės graužimo viską suskaičiavę – nesistebėkite. Visa tai jūsų!

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pagaliau galite tikėtis būti išgirsti, nes jūsų  ženkle šiuo metu esantis Merkurijus pradėjo vėl judėti tiesiogine kryptimi. Turėjote tris savaites tam, kad atrastumėte savyje atsakymus į jums painius klausimus. Todėl dabar pavyks atsiskleisti pačiomis ryškiausiomis spalvomis, jei mažiau abejosite, o dažniau priimsite sprendimus, jei rečiau klausite, o dažniau atsakysite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius