Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 11

Horoskopas pirmadieniui – lapkričio 12 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ieškosite, su kuo galėtumėte pasidalyti savo idėjomis ir užplūdusia energija. Ankstyvas rytas tiks partnerių paieškai. Paskui žvaigždės pataria trumpam nurimti ir imtis tik įprastų darbų. Per popietę sustiprės nuojauta, o įžvalgos padės spręsti sudėtingus klausimus. Vakare turbūt neišvengsite vyresnio amžiaus žmonių keliamų problemų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atliksite darbus su daug didesniu užsidegimu nei derėtų pirmadienio rytą, bet tai tiks tik dienos pradžioje. Vėliau neperlenkite lazdos, ypač jei darbai nauji ar reikalaujantys atidumo. Po pietų jūsų santykius su antrąja puse apgaubs romantikos skraistė. Gaila, kad vakare iliuzijos išsisklaidys ir stebėsitės, kodėl vis dar esate kartu. Nurimkite, tai – laikina.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbo savaitės pradžioje norėsite nuotykių ir romantiškų potyrių, o jų neradę bandysite tai kompensuoti darbu. Puiku, jei jis susijęs su menu ar kūryba, nes kitais atvejais jums gali pritrūkti konkretumo ir aiškumo. Laimė, įkvėpimas padės vykdant bet kokias pareigas. Vakare būkite atidesni savo ir artimųjų sveikatai. Atsisakykite reiklumo, kuris gali peržengti ribas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte lengvai ir sklandžiai išsispręs šeimos reikalai – tai jus maloniai nuteiks darbo savaitės pradžiai. Neskubėkite ten, kur būsite kviečiami: iki popietės bus lengva apsirikti ir nepastebėti svarbių dalykų. Romantiškas nuotaikas, artėjant vakarui, išblaškys jus prislėgusi rūpesčių našta, o vaikai pamirš savo pareigas ir ims diktuoti savo taisykles.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte gali užsimegzti maloni pažintis, kuri gerai nuteiks visai dienai. Nesitikėkite akivaizdžių ir aukštų rezultatų pirmoje dienos pusėje, nebent būsite nusiteikę daugiau pabaigti nei pradėti. Bet argi tai būdinga pirmadieniui? Pasistenkite, kad taip būtų. Po pietų ne viskas bus aišku ir suprantama, tačiau iliuzija, kad viskas gerai – bus. Vakare susikaupkite, kad išspręstumėte šeimos problemas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ankstų rytą paskubėkite sutvarkyti finansinius reikalus, nes vėliau viskas ims kristi iš rankų. Tačiau tik pirmąją dienos pusę. Vėliau galvoje kirbės įvairiausių idėjų, kūrybinių minčių, kunkuliuos keisti jausmai, apie kuriuos visiems norėsite papasakoti. Jei kalbų bus daugiau nei darbų, vakare pajusite nemalonų spyrį, padėsiantį susivokti, kas esate ir ką darote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte norėsite energingai, kupini jėgų ir pasitikėjimo savo jėgomis imtis naujų savaitės darbų. Ne viskas bus taip paprasta, kaip atrodo. Laikas iki popietės netinkamas naujai veiklai. Kas vyks paskui, sunkiai seksis paaiškinti protu. Tačiau jei kas nors įkris jums į rankas, paimkite ir pasidžiaukite manydami, kad esate to nusipelnę. Vis geriau, nei laikyti įsikibus ir nepaleisti to, ką turite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pirmadienio ryte sieksite būti antrame plane, t. y. kur nors nuošaliau nuo kasdienės rutinos su savo emocijomis ir vidiniais poreikiais. Papietavę pamažėle įsisuksite į įvykių sūkurį kupini romantiškų ir svajingų nuotaikų. Gaudykite įkvėpimą, kuris kaip netikėtai atskubės, taip staiga ir išnyks. Jums liks tik keistas nepasitenkinimas savimi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Draugų pagalba gali būti didžiausia atrama įveikiant ryto problemas, nors jų gerumu neverta piktnaudžiauti. Didžiausi ir svarbiausi šiandienos įvykiai vis dėlto nutiks jūsų viduje. Atidžiai klausykitės visko, ką jums mėgins pakuždėti nuojauta. Neleiskite, kad tai, ką sužinosite ar pajusite, būtų išgyvenimų ar liūdesio pasekmė. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vienas kitas darbelis ryte gali būti vaisingas, bet vėliau aktyvi veikla sukels nepasitenkinimo ir tuštumos jausmą. Neskubindami įvykių, laimėsite daug daugiau nei visomis išgalėmis siekdami tikslo. Jūsų svajonės gali išsipildyti tik netikėtai. Intensyvūs jausmai, tapsią dar stipresni vakare, prislėgs jus užuot pakylėję virš kasdienybės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmadienio ryte trykšite optimizmu ir manysite, kad galite viską. Sulėtinkite tempą ir žūtbūt kelis kartus pamatuokite prieš ką nors darydami. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, nors poreikis parodyti savo sugebėjimus bus stiprus. Pasisekti gali po pietų, ir didelė tikimybė, kad tai nutiks netyčia. Pastangos ir bandymas kitiems ką nors įrodyti – nuvils.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje užplūdusios nuotaikos skatins siekti permainų, o susidūrę su kliūtimis dar labiau norėsite išsivaduoti iš nuobodulio. Svarbu neužsiimti nauja veikla, nes ji atneštų tik ilgalaikį tuštumos ir nepasitenkinimo jausmą. Bet tai nereiškia, kad galite pabėgti nuo to, kas nemalonu, ir kitur ieškoti trokštamos atgaivos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius