-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 09 09

Horoskopas pirmadieniui – rugsėjo 10 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas 

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kai kas iš namiškių neteisingai jus supras, o gal priešingai – jūs ką nors pasakysite per stipriai ir per aštriai. Šalin vykite nepasitenkinimą, o į netikėtumus, kurie šiandien neišvengiami, žvelkite su atlaidžia šypsena. Dienai įpusėjus, negatyvios nuotaikos išnyks lyg rūkas, o jūs būsite pasiruošę savo rankomis ar pastangomis pakurstyti namų židinį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neklausykite, ką kalba kolegos ar kaimynai, broliai ar seserys, nes jie gali labai klysti, o jūs, viskuo patikėję, tik susigadinsite nuotaiką. Verčiau kur kas atidžiau žiūrėkite į dokumentus, kuriuos šiandien ketinate pasirašyti. Po pietų vyrų žvilgsniai kryps į dailiosios lyties atstoves. Nesiblaškykite: dar turite nemažai reikalų, kuriuos galite be vargo sutvarkyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Apsiriksite manydami, kad galite viską, ką turite, išlaikyti savo rankose. Kuo labiau saugosite, tuo daugiau rizikuojate prarasti. Žinoma, jei šiandien lengva ranka dalysite pinigus į kairę ir į dešinę – naudos taip pat  bus mažai. Raskite aukso vidurį, priešingu atveju, galite kai ką prarasti. Vėliau bus paprasčiau, bet ne prasčiau: daug darbo ir dar daugiau rezultatų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte kiek per stipriai gilinsitės į tai, į ką neverta kreipti dėmesio, ir tokiu būdu kelsite sumaištį ne tik savo sieloje, bet ir aplink save. Ar tai tik dėl to, kad kažką nemaloniu tonu pasakė sutuoktinis? Neverta daryti rizikingų žingsnių darbe, nes šiandien spontaniškumas nėra geras patarėjas. Vakarop nerimo bangos nurims ir galėsite iš peties paplušėti. O ir jėgų bus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nieko keista, jei ryte kankino nemiga. Tiksliau tokia nemiga, kai pabundi gerokai per anksti nuo nemalonaus sapno ir nebegali užmigti. Paskui visą dieną gali persekioti pavojaus nuojauta. Jei realus pavojus bus, tikėtina, kad tai nutiks jūsų viduje. Nepaskęskite savo emocijose, geros jos bus ar blogos, ir užsiimkite kokia nors naudinga veikla.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepasitikėjimas žmonėmis, ar tai bus kolegos, ar draugai, gali jus priversti padaryti vieną kitą klaidelę. Dėl šios ar dėl kitų priežasčių būsite priversti susidurti su nemažais netikėtumais. Tai ne priežastis užsisklęsti, nes po pietų galėsite su dideliu malonumu panirti į malonią veiklą. Patirsite bendravimo ir bendradarbiavimo džiaugsmus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ne viskas einasi taip, kaip norite? Tai laikina ir neišvengiama. Svarbiausia, kaip reaguosite į nesėkmę, kuri šiandien jus gali kirsti lyg žaibas iš giedro dangaus. O ir sėkmės gali būti, jei per stipriai neįsivelsite į netikėtumų voratinklį ir atrasite jums neįprastą, bet gerą išeitį. Ji tikrai yra, tereikia gerai apsidairyti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net ir ne itin palankiomis dienomis būna skaidrių ir šviesių akimirkų. Tai galima pasakyti apie šią dieną, kuri pasiūlys jums juodo ir balto, ir tik nuo jūsų požiūrio į reiškinius priklausys, kiek naudos iš to turėsite. Gera žinia: per popietę trykšite itin dideliu optimizmu, o visko, ko imsitės, bus persmelkta sunkiai suvaldoma energija.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nakties košmarų netraukite į dienos šviesą, antraip  bus sunku atskirti, kur sapnas, o kur tikri įvykiai, tikri jausmai. Netirštinkite spalvų, kurios ir taip pernelyg sodrios, ir nekiškite nosies ne į savo pinginę nors iki pietų. Vėliau traukinys į tikslą pajudės tiesiau ir darniau. Nesnauskite, nes į jį suspėję daug laimėsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Perdėtas įtarumas gali būti kliūtis užmezgant darnius ir harmoningus ryšius su kitais žmonėmis. Nemaža impulsyvumo dozė gali priversti elgtis kiek neapgalvotai. Prieš kerštaudami savo partneriams pamąstykite, ar norėtumėte, kad taip būtų elgiamasi su jumis. Jei laiku sau pasakysite „stop“, saulei leidžiantis suprasite, kad vakaras už rytą protingesnis, bent jau šiandien.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daug darbo iki pietų nebus didelė paguoda jūsų fizinei ir dvasinei būklei, todėl būkite protingi ir patausokite savo sveikatą. Juo labiau kad vakarėjant jėgų vis daugės, bus palankus metas atlikti tai, ko anksčiau nepavyko padaryti. Vakare būtų naudinga užsiimti aktyvia fizine veikla, nesvarbu, ar tai bus sportas, ar daug triūso reikalaujantis fizinis darbas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Viskas yra taip, kaip turi būti, net jei kur nors tvenkiasi audra. Durys atsidaro ten, kur jų anksčiau nepastebėjote. Net ir esant tokioms sąlygoms šiandien rasite dėl ko nerimauti. Kodėl gi ne, jei manote, kad jums to reikia. Vakarėjant keistas nerimas išsisklaidys, o jūs dėsite visas pastangas, kad įtiktumėte savo mylimiesiems. Šį kartą jie jus pastebės ir įvertins, ypač jei skaniai juos pamaitinsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius