-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 16

Horoskopas pirmadieniui – rugsėjo 17 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos scenarijus gali būti įvairus: susitikimai, malonios ir naudingos pažintys, sėkmingas bendradarbiavimas ar tiesiog jaukus bendravimas su mylimu žmogumi. Jausite, kad nesąmoningai pradedate kalbėti ir elgtis ne taip tiesmukiškai ir karštai, kaip esate įpratę, o renkate tinkamus žodžius, kad būtumėte suprasti. Nors kai kuriems iš jūsų visa tai bus šiek tiek per saldu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kiek nerangiai, bet atvira širdimi žengsite į naują dieną. Ji gali pasiūlyti daugiau grožio, daugiau pakantumo, daugiau kantrybės. Kartais jausitės truputį keistai ar nepatogiai, bet grožis, kuris šiandien vadovaus visiems, jums bus maloni priedanga nuo galimų dienos nemalonumų. Taigi nė trupučio neabejodami pasikliaukite grožio jėga.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kas nors dabar galvoja, kad gyvenimas eina pro šalį, bet ne jūs. Juo labiau dabar, kai jūsų žodžiai įgauna kitokias, daug gražesnes, formas. Tai gali padėti jums pasiekti įvairių tikslų, bet šiandien labiausiai tiks tariant meilės žodžius. Jei turite širdies draugę ar draugą, apipilkite juos komplimentais ir meilės prisipažinimais. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Norėtumėte, kad viskas būtų paprasčiau, bet yra, kaip yra. Jums tikrai pasiseks nuveikti daug gražių dalykų, jei elgsitės kiek kitaip nei norite ar esate įpratę. O jei lyg tyčia žvilgsnis sustos ties kokia nors puošmena namams – nedelskite, nes grožio ir harmonijos pojūtis bus stiprus. Nors ir nedrąsiai, bet su visa jėga skleiskite sparnus ir siekite mažyčių pergalių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dairykitės, žvalgykitės, šypsokitės – smagios ir daug žadančios pažintys gali kaip niekada stipriai įsukti jus į malonumų sūkurį. Tik nepamirškite, kad geriausias bilietas į šiuos žaidimus bus diplomatija, atlaidumas, geros manieros, taktas ir sugebėjimas gražiai kalbėti. Gal kai kam atrodys, kad aplinkui pernelyg saldu, bet ne jums!

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei kitiems nepagailėsite širdį glostančių žodžių, jums bus gausiai atlyginta. Sutiksite tuos, kurių dėka pasijusite geresni, gražesni, malonesni. Nejučia ir patys tuo patikėsite. Ryte neatsispirsite saldžioms vilionėms – toms, kurios kvepia vanile ir šokoladu. Vakaras bus turiningas, jei apsilankysite teatre, parodoje, koncerte ar tiesiog pabūsite malonių žmonių draugijoje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarbiausias kūrinys, kurį šiandien galite parodyti kitiems, esate jūs. Ir nesvarbu, kad jums ne visada drąsu būti dėmesio centre. Šį kartą nesuklysite. Būkite savimi ir už tai būsite apdovanoti. Išlošite, jei dieną pasirūpinsite savo fiziniu ir dvasiniu grožiu, o vakarėjant besąlygiškai padėsite tiems, kuriems reikia jūsų gražių žodžių ir švelnaus paraginimo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Patiks pasislėpti nuo viso to, ką matote. Patiks iš šono stebėti aplink verdantį gyvenimą ir apsimesti, kad jame nedalyvaujate. Nebūkite tokie tikri, kad niekas jūsų nemato, ir neteiskite kitų pernelyg griežtai. Šiuo metu jums teks prisitaikyti prie esamos padėties ir gyventi pagal tas taisykles, kurias diktuoja kiti. Išauš ir jūsų diena.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai tarp žmonių užsimezga tvirti ryšiai, visi kartu ir kiekvienas atskirai tampa gerokai stipresni. Būtent jiems galite skirti didžiąją dienos dalį ir neapsiriksite. Svarbu, kaip sugebėsite panaudoti gerąsias dienos galimybes savo ir kitų naudai. O jų bus, ir ne viena. Pagrindinė taisyklė, garantuojanti sėkmę, – tai gebėjimas atsižvelgti į kitų mintis ir poreikius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jums gali atrodyti, kad visko gerokai per daug, o aplinkui sklandantis neryžtingumas tyliai erzina. Taip yra dėl to, kad visiems būtų gera. Argi dėl tokios svarbios priežasties neverta ko nors paaukoti? O ir atsisakyti daug nereikės, gal tik vieno kito kategoriško įsitikinimo. Vėliau nustebsite, kaip greitai ir sklandžiai viskas susidėlioja į savo vietas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmadienio pradžia bus apgaubta grožiu ir harmonija. Jei iš pradžių atrodys, kad kas nors į bendravimą pridėjo pernelyg daug cukraus, nejučiomis patys rinksite tinkamesnes ir švelnesnes frazes siekdami prakalbinti pašnekovą ir jam įtikti. Manote, kad tai ne apie jus? Nuo šiandien artimiausiu metu bus būtent taip, netgi jums.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pastebėsite, kaip diena prisipildo malonių ir saldžių kvapų, skatinančių jus kalbėti ir elgtis švelniai, gražiai. Turbūt pirmadienis jums nepagailės ir dovanų. Su atvira širdimi galite jas imti, nes lygiai tokiu pačiu būdu jos atėjo pas jus. Net ir permainos, kurios užklups dienai įsibėgėjus, nebus gąsdinančios, o tik padedančios stiebtis aukštyn į saulę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius