-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 01 13

Horoskopas pirmadieniui – sausio 14 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Svarbiausi įvykiai vyks ne išorėje, o jūsų viduje. Nepiktnaudžiaukite galimybėmis, kurios pasirodys beribės. Didžiausia šios dienos blogybė – atrodys vienaip, o bus visiškai kitaip. Atidžiai klausykitės nuojautos ir netemdykite dienos liūdesiu. Jis gali slėptis bet kur ir pasakoti jums nebūtas istorijas. Netikėkite juo!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Smulkūs darbeliai ryte bus vaisingi, bet vėliau dėl aktyvios veiklos įsivels klaidų, kils nepasitenkinimas ir tuštumos jausmas. Neskubindami įvykių, laimėsite daug daugiau nei iš visų jėgų siekdami tikslo. Per popietę nuo emocijų gausos aplink įsivyraus tiršta migla, kurioje sunkiai girdėsite savo mintis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte nestigs išradingų minčių ir optimizmo joms įgyvendinti, manysite, kad galite viską. Sulėtinkite tempą, o prieš ką nors darydami, kelis kartus pamatuokite. Po pietų sėkmės tikimybė bus, bet ji neprognozuojama. Jei lauksite jos ir dairysitės, ji neateis, o jei paliksite viską Aukščiausiojo valiai – atsiras galimybė tapti laimingiems.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžios nuotaikos skatins siekti permainų, o susidūrę su kliūtimis, norėsite dar labiau išsivaduoti iš nuobodulio. Iki vidurdienio neužsiimkite nauja veikla, nes ji atneštų tik ilgalaikį tuštumos ir nepasitenkinimo jausmą. Bet tai ne priežastis bėgti nuo nemalonumų ir kur nors toli ieškoti trokštamos atgaivos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nuo ankstaus ryto žvaigždės pataria nurimti ir atlikti tik būtinus darbus. Galite sėkmingai generuoti idėjas, bet kol kas nepradėkite jų įgyvendinti. Per popietę sustiprėjusi nuojauta nuves toli, gal net per toli, o įžvalgos, kuriomis galite tikėti, galite ne, padės išspręsti sudėtingus klausimus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepersistenkite nuo ankstaus ryto bandydami atlikti visus darbus. Pojūtis, kad reikalai klostosi lengvai ir sklandžiai, dar ne priežastis tikėti, jog iš tiesų taip yra.  Po pietų santykius su antrąja puse apgaubs romantikos skraistė, kuri, deja, neleis įžvelgti tikros tiesos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iš ryto srėbkite tai, ko prisivirėte savaitgalį. O jei jis praėjo sklandžiai, nepakenks iki pietų skirti laiko ramiai susitaikyti su tuo, kad vėl prasidėjo sunki savaitė. Tuo metu galite ką nors pabaigti, bet pradėti nerekomenduojama. Po pietų darbus atlikite su įkvėpimu ir nesileisdami į neaiškias intrigas darbe. Pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbo vietoje spręsite per savaitgalį susikaupusius šeimos rūpesčius. Tegul už tai jūsų niekas neteisia. Per pirmąjį pusdienį nepelnysite jokių laurų net už dideles pastangas, o antroji dienos pusė dar labiau viską sujauks, bet tik tiems, kurie primygtinai ieškos paaiškinimų, kodėl ir kaip. Eikite, kur veda akys, nieko neklausinėdami ir pasieksite tikslą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki vidurdienio lakstysite lyg akis išdegę, bet nuolat visur vėluosite, teisinsitės ir vėl kur nors nespėsite. Nurimti būtų pati geriausia išeitis, tačiau niekas negali garantuoti, kad  jums pavyks. Vėliau kai kas keisis, bet jūs to nė nepastebėsite. Aplink pasklis keistas rūkas, kuris kliudys spręsti šeimos problemas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena keista. Jos pradžia atrodys aiškesnė nei bus iš tikrųjų. Kai nežinia dėl ko pražiopsosite svarbiausius dalykus, suprasite, kad savaitgalis verčiau būtų nesibaigęs. Po pietų reikalai pajudės, tačiau tik tiems, kurie mėgsta matyti tai, ką nori. Visoje šioje sumaištyje rasite nemažai širdžiai mielų dalykų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmadienio rytą, manydami, kad išaušo tinkamiausia diena užsiimti nauja ar seniai pamiršta veikla, truputėlį suklysite. Naujam užsiėmimui rinkitės palankesnį laiką tam puikiai tiks popietės valandos. Sėkmė lydės pasikliausiančius vidiniais pojūčiais. Pasitelkite pagalbon uoslę, padėsiančią užuosti nemenkus pinigus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte nesiveržkite į pirmaujančiųjų gretas. Būdami nuošalyje, laimėsite daugiau, nes iki pietų pradėti darbai bus tik tuščias jėgų ir laiko švaistymas. Vėliau pasijusite plaukiojantys savo vandenyse. Deja, jus kamuos viena problema: norėsite to, ko nėra, o to, ką turėsite, nevertinsite. Tai pats tiesiausias kelias į neviltį, liūdesį ir jums būdingą polinkį gailėti savęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius