Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 20

Horoskopas pirmadieniui – spalio 21 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja šios savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bus leista mėgautis harmoninga pirmąja savaitės diena, jei, nepaisant išorinių aplinkybių veržtis į priekį, liksite ten, kur esate, ir išsaugosite tai, ką turite. O štai vakare atsiras galimybių ir noro aktyviau įsitraukti į bendrą veiklą  su artimais žmonėmis. Telefonas netils, nes visiems prireiks jūsų patarimų. Nepersistenkite juos dalydami.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jausitės tvirtai dienos tikslų link judėdami savo tempu. Norinčiuosius paskubinti ar sulėtinti jus atremsite tvirtais argumentais arba nuožmia tyla. O jei išsiruošite užkariauti naujų teritorijų, jums bus įteikta nekukli nesusipratimų puokštė. Kad to išvengtumėte, visus svarbius sprendimus priimkite vėlų vakarą, tačiau ir tada būkite atsargūs, kad nesupainiotumėte tikra su netikra.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išlošite, jei pirmadieniui leisite tekėti savo vaga – ramiai ir nuosekliai. Pasakę sau, kad visur suspėsite, neliks abejonių, jog taip ir bus. Tai leis kaupti jėgas, užuot eikvojus jas menkniekiams. Vakare suprasite, kas per dieną buvo svarbu, o kas ne. Šios dienos klaidos, ilgai nelaukusios, pareikalaus jūsų dar sykį perdaryti tai, ką šiandien pradėjote.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Draugai ar kolektyvo nariai vers jus arba skatins jaustis keistai. Tai jums bus ir priežastis pasidžiaugti, ir nerimauti. Bet kuriuo atveju šiandien neišsiversite be jų pagalbos, todėl į viską, kas jums nepatinka, žiūrėkite atlaidžiau. Vakare, įdėmiai apsidairę aplinkui, suprasite, kad jums nedera kaišioti nosies į kitų reikalus ir metas pabūti vieniems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Į naujos savaitės nuotykius išsiruošite be didelio ūpo. Tingiai ryte pasirąžę suprasite, kad laiko turite į valias. Net abejingai pažvelgsite į savo ar kitų priežastis, dėl kurių buvo pavėluota kur nors atvykti ar ką nors atlikti. Be to, darbe dėl įvairiausių priežasčių ar be jų nuolat įvelsite klaidų. To išvengsite, jei dažniau sutelksite dėmesį į tai, ką darote.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Anksčiau pradėti darbai eisis sklandžiai ir lengvai, o štai naujiems niekaip neatsiras vietos. Todėl vietoj bandymų užimti naujas teritorijas, pasirūpinkite tomis, kurias jau užvaldėte. Vakare gims naujų vilčių, bet neskubėkite patenkinti visų savo užgaidų. Bėda ta, kad būsite linkę girdėti, matyti ir jausti tik tai, ką norėsite. Deja, šiandien visi šeši jūsų pojūčiai bus linkę apgauti jus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums bus svarbu rasti tinkamų būdų pradėti savaitę nekenkiant sau ir kitiems. Tai padaryti galite įvairiai, bet naudingiausia būtų iki šios dienos vakaro nesiimti naujų sumanymų. Tiesa, ir vakare, kai pastebėsite patrauklias prošvaistes, manysite, kad jums viskas galima. Gaila, bet tai bus netikrų vilčių ir iliuzijų kupina banga, kuriai atsispirti seksis sunkiai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pirmadienį, tęsdami anksčiau pradėtus darbus, nevenkite atsižvelgti į partnerių nuomonę ir patarimus. Tačiau net ir labai išmintingi patarimai nepadės išvengti klaidų, jei imsitės naujų darbų ar nersite į visiškai naują sritį. Vakaro energijos negalėsite nukreipti teisingai dėl polinkio į tuščias, beprasmes kalbas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tinkamai pradėsite naują savaitę, nuo ryto susikaupę ties kasdienėmis pareigomis. Tai suteiks stiprybės ir tikėjimo savo jėgomis. Tačiau šiandien jums svarbiausia skubėti lėtai. Vakare bus sunku suprasti, ko iš jūsų nori šeimos nariai. Tinkamai išspręsti problemas padės antroji pusė, kuri viską žinos geriau už jus. Tačiau ar išdrįsite tai pripažinti?  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pradėkite savaitę paprasčiausiu buvimu, be konkretaus tikslo, be aiškių ketinimų, be išankstinių lūkesčių ir be noro visur suspėti. Tokia pozicija garantuos, kad neįsivelsite į beprasmius žaidimus. Tamsusis paros metas sutaps su jūsų noru įsitraukti į kovą dėl vietos po saule. Jei neapgaudinėsite savęs, sėkmingai ją rasite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būtų saugu, jei nekeltumėte kojos iš namų, kuriuose tingiai drybsotumėte lyg katės, laukdamos vakaro. Jei tai neįmanoma, šį pirmadienį palikite viską taip, kaip radote nubudę ryte. Tuo galėsite pasidžiaugti vakare ir net kai ką pagal save pakoreguoti. Problema viena: norėsite džiaugtis malonumais, apie kuriuos žinosite tik jūs vieni.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Mėgaukitės pirmadieniu nereikalaudami nieko nei iš kitų, nei iš savęs. Bendraukite, dalykite patarimus, bet tik tada, kai jūsų to bus prašoma. O jei prašys jūsų patylėti – kantriai tylėkite. Kantrybė garanatuos saugumą ir pasitenkinimo jausmą. Vakare, kai ant jūsų pečių užsiris šeimos rūpesčiai, galėsite padirbėti pasiraitoję rankoves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius