Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 17

Horoskopas pirmadieniui – vasario 18 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Zodiako ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Saulė po mėnesio pereis į jūsų ženklą, o šiuo metu ji  yra Žuvyse. Raskite laiko pažvelgti į viską iš ten, kur niekas jūsų nemato. Nesijauskite pamiršti viso pasaulio. Užsiimkite tuo, apie ką visada svajojote. Daugiau išlošite nekovodami už jums palankesnes sąlygas. Argi saulei rūpi, kad ji ne tokia ryški, kaip jums norėtųsi? Užuot skundęsi, verčiau ką nors išklausykite ar paguoskite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Išsitraukite sąrašą, kuriame surašyti jūsų talentai, ir parodykite draugams, kolegoms ar bendraminčiams. Gal jie pasiūlys minčių, kur galėtumėte juos atskleisti? Šis laikas skirtas ne tam, kad užsisklęstumėte savyje ar slėptumėtės už kieno nors nugaros. Kuo daugiau gėrio dabar paskleisite aplink save, tuo dosnesnėmis dovanomis džiaugsitės ateityje. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ar esate pasiruošę plaukti prieš srovę? Jei taip, paslapčia galima pažadėti, kad laikotarpiu, kol Saulė svečiuosis Žuvų ženkle, švęsite ne vieną pergalę. Be to, į jus bus atkreiptas jums svarbių žmonių dėmesys. Nepasiruošę? Tuomet niekam nepriekaištaukite, kol srovė jus neš nežinoma linkme, neįspėjusi jūsų ir neleidusi pasiruošti. Galutiniame taške jūsų lauks tamsiausi jūsų demonai. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neseniai galėjote patirti jausmą, kai staiga užsidaro visos durys. Jei vis dar neradote išėjimo, tikrai pastebėsite jį. Saulė Žuvyse pasiruošusi jums atverti naujus horizontus, bet ar ryšitės pastebėti ir užkariauti juos? Nors tai ne atviros kovos metas, jums tai – gera naujiena. Visa, kas paslėpta, taps matoma, o to, kas buvo akivaizdu, niekas nepastebės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Saulė Žuvyse jūsų ženklui mes ne vieną iššūkį, po kurio galite pasijusti visiškai sužlugę arba pakilti lyg feniksai iš pelenų. Kitos alternatyvos nėra. Tai vienatvės, bet ne vienišųjų laikas. Ar įžvelgiate skirtumą? Nusimeskite nuo pečių poreikių naštą, su kuria išsiruošėte į kelionę, ir būkite nusiteikę kitiems pasiūlyti pagalbą. O gal sujunkite jėgas? 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Matydami antrosios pusės elgesyje erzinančių dalykų, patikėkite, kad ten matote save. Vienintelis būdas išspręsti problemą – rasti partnerio trūkumų savyje. Tam skirtas laikas, kai Saulė juda priešingu ženklu. Beje, trumpam pamirškite, kad žaizdas gydo tik vaistai ir kompresai. O jei pasiūlytumėte sau ar kitiems gerai išsiverkti?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kol Saulė eis vandens ženklu, nuolat susidursite su tuo, kad privalėsite ieškoti kompromisų ir pasirinkti vieną iš dviejų ar trijų alternatyvų. Darbas ir sveikatos problemos atims didžiąją dalį jūsų dėmesio, bet tam pasipriešinti nebus nei laiko, nei jėgų. Receptas sėkmei: keli lašai atjautos, šaukštelis pasiaukojimo ir dvi stiklinės pasitikėjimo tuo, kas vyksta.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tik tamsiuose vandenyse gimsta tikrieji šedevrai ir tik gilios paslaptys gali išsaugoti dvasinius lobius nuo negailestingo išorinio pasaulio. Tokios sąlygos jums gyventi ir kurti bus sudarytos dabar, kai Saulė vieši Žuvyse. Todėl būkite tikri, kad dabar galite parodyti kitiems, kuo esate unikalūs, ir rasti būdų išlieti savo kūrybinę energiją. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Saulė, kuri artimiausias keturias savaites bus Žuvų ženkle, įspėja jus apie painesnį laikotarpį. Šiandien neišsigąskite dažnai sudrėksiančių savo ar artimųjų skruostų. Puoselėkite namus, šeimos santykius, bet būkite atviri tam, kas nedrąsiai gali pasibelsti į jūsų namų duris. Gal kažkam reikia jūsų užuojautos? 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tapti svarbiems tarp savų nėra paprasta, bet jums šiuo metu skiriama ši nelengva užduotis. Jūsų prigimtinis uždarumas padės išnaudoti šiandien prasidedančio laikotarpio privalumus savo naudai. Simpatijas pelnys tie, kurie neskuba afišuotis, pagalbą artimui iškelia į pirmą planą, vertina artimą ir betarpišką ryšį su žmonėmis be kaukių. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dabar, kai Saulė palieka jūsų ženklą, atkreipsite dėmesį į savo vertės sustiprinimą ir ieškosite būdų, kaip kitiems įrodyti savo potencialą. Pradeda galioti kitokios taisyklės, kurios ne tokios aiškios, kokias diktavote jūs, kai Saulė dar buvo Vandenio ženkle. Vertinkite nepakartojamą jų lankstumą, leidžiantį jums iš naujo įvertinti tai, ką turite, ir pamatyti, kuo ypatingi esate. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien prasidedanti kelionė jūsų ženklu kai kam užvers duris, o kai kam jos atsivers gerokai plačiau. Be abejo, jūs priklausote antrųjų kategorijai ir privalote iš šio laikotarpio pasiimti viską, kas geriausia. Jums tai bus be galo paprasta. Dabar nebūsite apkaltinti už ne laiku užsidėtus rožinius akinius ar besąlygišką pasiaukojimą, kuris jums reikalingas lyg vanduo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius