Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 02

Horoskopas rugpjūčio 2 d., antradieniui

3-osios ir 4-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Pirmoji dienos pusė gali būti intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga, gali būti agresyvi, pavojinga. Antroji dienos pusė, priešingai, gali būti rami, rimta, nepalanki gausiems susibūrimams, vakarą geriau praleisti vienatvėje, medituojant.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Venkite skubotų sprendimų, nors šios dienos tempas tiesiog provokuos daugelį problemų spręsti skubiai, neatidėliojant. Tačiau būtina viską gerai pasverti, įvertinti, kitaip apmaudi klaida gali sustabdyti jus pusiaukelėje ilgam.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną derėtų vengti jums peršamos išminties, patarimų, venkite grupinės veiklos, individuali veikla seksis kur kas labiau, vadovaudamiesi savo protu kur kas geriau gebėsite suktis įvairiose situacijose.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei sulauksite puolimo, nederėtų nuolaidžiauti, tai karingas metas, tačiau trauktis nevalia, gebėsite duoti deramą atkirtį ir ilgam atsikratysite nemalonių ir nepagrįstų oponentų priekaištų. Jokiais būdais neparsineškite karo lauko nuotaikų namo, tai visiškai kita erdvė, kur vyraus harmonija ir ramybė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Aiškių regėjimų metas, labai geras laikas norint atsijoti grūdus nuo pelų, kai kuriuos žmones gali tekti išvysti visai kitoje šviesoje, pažįstami gali pasirodyti neatpažįstamais. Galite išmokti ir kai kurių bendravimo su žmonėmis pamokų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali nusišypsoti sėkmė, galite sulaukti malonios vertingos dovanos ar finansinės sėkmės. Tai metas, kuomet galite sėkmingai užbaigti kai kuriuos verslo sandorius, pasirašyti svarbias sutartis. O vakare galite sulaukti netikėto malonaus skambučio ar svečių iš užsienio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną galite sulaukti pagalbos prašymo, nelikite jam abejingi. Abejingumas šią dieną gali lemti blogas pasekmes artimiausioje ateityje, o ištiesus pagalbos ranką priešingai – visai netrukus galite sulaukti itin malonių staigmenų, gražaus atsako.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tie darbai, kuriuos atlikti paprastai gerokai užtrunka, šią dieną gali būti baigti kone akimirksniu. Ypač gali sektis meistrauti, gražinti, puošti aplinką, namus. Viskas, prie ko prisiliesite šią dieną, gali virsti mažais akiai maloniais stebuklais. Tad naudokitės proga ir išnaudokite šį palankų metą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palankus metas taupyti, kaupti, ypač jei esate numatę artimiausiu metu vykti ilsėtis į tolimus kraštus, stenkitės šiuo metu gyventi labiau santūriai, saikingai. Juo labiau, kad šiuo laiku įsigyti stambesni pirkiniai gali būti ne itin kokybiški, gali tekti gailėtis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gal jau pats metas pasirūpinti savo išvaizda, skirti daugiau dėmesio savo kūnui, šią dieną atliktos kūno, veido procedūros, masažai gal būti labai veiksmingi. Taip pat pravartu daugiau sportuoti, judėti, tai gali padėti išvengti kai kurių gresiančių negalavimų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite atsargūs gamtoje, čia gali tykoti rimtų pavojų. Nenumokite į specialistų patarimus, kokiu metu ir kokiomis aplinkybėmis dera laikytis ypatingo atsargumo. Šią dieną taip pat stenkitės nevartoti alkoholio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atostogų metas galbūt bėga daug greičiau nei norėtumėt ir ši mintis vis labiau neduoda ramybės. Tačiau pasiduodami tokioms mintims, juo labiau nerasite ramybės. Tai metas, kuomet derėtų ne bergždžiai svajoti apie tai, kaip sustabdyti laiką, o mėgautis kiekviena jo minute.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti patirti nemalonios vienatvės jausmą, kai po didžiulio šurmulio staiga liksite vieni, galbūt norėsite kalbėtis ir būsite dar ne viską išpasakoję, o jau nebus su kuo. Tai labai laikina būsena, kuomet galite tiesiog labiau susikaupti, o netrukus ir vėl klegėsite jaukiame draugų būryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius