Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 04

Horoskopas rugpjūčio 04 d., antradieniui

13-oji Mėnulio diena. Labai aktyvi diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis. Tai karminės korekcijos diena, tačiau ėmęsi ne to, ko reikia, galite ilgai suktis neigiamų pasekmių rate Dienos įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Šią dieną puikiai veikia medikamentai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Geriau nepasitikėti kitų žmonių vertinimais bei savo pirmu įspūdžiu - viską nuosekliai tikrinkite, kitaip galite prarasti realybės jausmą. Būkite saikingesnis, ramesnis, nebesiveržkite į naujas erdves.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Palankus metas. Aplinkiniams paliksite kuo maloniausią įspūdį, jums bus atvertos visos durys. Tik moterims reikėtų būti išrankesnėms savo gerbėjų atžvilgiu - neskubėkite veltis į flirtą.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Komplikuotas metas tęsiasi. Prisiminkite ankstesnes pamokas - šios dienos problemos bus panašios, tik lengviau sprendžiamos. Galimi nemalonumai per bendrus finansus.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Tai metas, kai jums puikiai seksis išreikšti tai, ką galvojate ir ko norite. Lemiami gali būti pokalbiai su įtakingais asmenimis. Šiandien galite tikėtis gan aukšto tempo - nesibaigiančių telefono skambučių, elektroninių laiškų ir nuolatinių klausimų iš kolegų.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šiandien užmegztas ryšys bus ypač sėkmingas ir leis pasiekti ilgai svajotų dalykų. Džiugins maži malonūs dalykai, todėl investuokite į juos.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Norėdami pasiekti gerų rezultatų darbe ar santykiuose, pasistenkite pabūti namie ir patobulinti savo gebėjimą susikaupti. Taip pat pagalvokite, kaip galėtumėte derinti šeimos reikalus su profesine karjera.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šiandien jūsų netenkins paviršutiniški atsakymai, erzins žmonės, kurie elgiasi vėjavaikiškai ir neatsakingai. Greičiausiai tapsite lyg apsėstas kokios nors minties ar problemos, kurios sprendimo būdo niekaip nerandate.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Galimi tam tikri netikėti posūkiai bendraujant su draugais. Atrodys, kad žmogų pažįstate, tačiau paaiškės, kad matote tik jo kaukę. Tad galite sulaukti neprognozuojamo elgesio, o tai apsunkins jūsų bendravimą.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Mažiau kreipkite dėmesio į gražius žodžius, didelius pažadus. Neskubėkite priimti svarbių spendimų - jūsų nuomonė artimiausiu metu dar keisis. Tai geras laikas ką nors miela padovanoti sutuoktiniui.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Tai rimtų vidinių paieškų, sprendimų metas. Ko gero, ieškosite naujų kelių, sprendimų finansinėse sferose, sieksite rimtų permainų, mąstysite apie investavimo galimybes. Vis dėlto veikite tik pasitelkę rimtų specialistų pagalbą. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Gali iškilti į paviršių įsisenėjusios partnerystės, meilės problemos. Norėsis kažką iš esmės keisti - tai jėgos metas, kuomet nebesinorės tenkintis mažu, paviršutiniškais santykiais ar menkaverčiais sprendimais. Vis dėlto netapkite tik nevaldomų aistrų įkaitu.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Norėsite artimų santykių - to galite siekti ne vien santuokoje ar draugystėje. Būsite populiarus, energija ir žavesiu spinduliuosite visą dieną. Tai leis spręsti tam tikrus klausimus, kurie anksčiau nepajudėdavo iš mirties taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius