-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 08 08

Horoskopas rugpjūčio 08 d., šeštadieniui

17-oji Mėnulio diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują. Šią dieną gerai paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, dosniai reikšti jausmus.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šiandien gali gauti gana prastą žinią, kuri sugadins jūsų nuotaiką. Ką darysi, privalote susitaikyti su naujienomis, kad ir kokios nemalonios jos būtų.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Diena bus gan sėkminga, mat pastebimai pagerės santykiai su jums svarbiu žmogumi, dings įtampa darbe. Jei dirbate meno, kūrybos srityje - pagalvokite, ar nevertėtų atnaujinti savo įvaizdžio.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Negalvokite vien apie trumpalaikius asmeninius interesus, kitaip rizikuojate paaukoti labai įdomų ir perspektyvų planą. Nors ir krizė, tačiau šiandien gali pasitaikyti puiki proga pakeisti darbą, ir jei nematote konkrečių tokio sprendimo minusų, galimybe verta pasinaudoti.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šią dieną gerai paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, dosniai reikšti jausmus - tai ne askezės, tai vidinės laisvės, atsipalaidavimo diena. Vis dėlto nederėtų pernelyg siautėti, jei vartosite alkoholį - tai sakingai.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šeštadienis - visai nebloga diena. Jei teks dirbti - bus sunkoka, nes norėsis atsipalaiduoti. Neribokite savęs - jei ko nors labai norite, leiskite sau. Kitaip būsite bjaurios nuotaikos, o tai ne į gera visiems aplinkiniams.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jūsų laukia kelionė ar kita intensyvi veikla. Šeštadienį tikėkitės svarbaus pokalbio, mokymosi iš kito asmens. Galite išgirsti svarbią informaciją, kuri turės įtakos jūsų ateities veiksmams.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Sudėtingi vidiniai pokyčiai, didžiulės pastangos, nerimas, impulsyvumas ir iracionalumas - štai kas jus valdys šiandien. Metas bus gan sunkus, tačiau žinokite, kad jis nesitęs amžinai. Visgi tokia būsena gali trukti kelias savaites.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jus šiandien valdys instinktai, jausmai ir nuotaika, todėl galite pasielgti neadekvačiai. Norėsite bendrauti su žmonėmis, tačiau pasistenkite nebūti grubus, neįžeidinėti kitų.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei pastaruoju metu konfliktavote namuose, šiandien gera diena taikytis. Nors ir vasara, norisi ilsėtis, tačiau visas jėgas galite skirti darbui ir karjerai. Planuokite darbus kur kas drąsiau nei besibaigiančią savaitę.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Deja, šiandien lengva nebus. Koją kiš pavydus kolega, galite susibarti su giminaičiais. Jei matote, kad kažko nespėjate, nesistenkite aprėpti neaprėpiamo. Koncentruokitės į svarbiausią arba į tai, ką geriausiai suprantate.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Apgaulinga diena, nepalanki nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, nei reikšmingiems apsisprendimams. Šiandien derėtų vengti karštakošiškų sprendimų - būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Diena gera nuotykiams, tačiau nesielkite ekstremaliai. Galite išbandyti kažką naujo, galbūt apsilankyti restorane, siūlančiame užsienietiškus patiekalus, galbūt imtis naujos veiklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius