Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 01

Horoskopas rugpjūčio 1 d., šeštadieniui

11-oji Mėnulio diena. Tai viena švenčiausių Mėnulio dienų. Dėl stiprių energijos srautų yra sunkiai sutramdoma ar prognozuojama, tačiau neabejotinai viena tyriausių Mėnulio kalendoriuje. Norint ką nors svarbaus pradėti šią dieną, reikia kruopščiai pasirengti, o pradėjus – būtinai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūs stovite kryžkelėje – tai pusė bėdos. Tačiau stovite joje vienas, o tai jau negerai. Pasirinkimus darykite pasikonsultavę su draugais. Šiandien galite aptikti, jog baigiasi jūsų pinigai. Visgi skolintis diena nepalanki. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena atneš jums nemažai staigmenų, o didžiausią pateiks geras pažįstamas, kurio elgesys netilps į jokius rėmus. Tokioje situacijoje elkitės adekvačiai. Nuotaika bus gan prasta, o tai neabejotinai atsilieps asmeniniams santykiams. Rekomenduojama prikąsti liežuvį. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite šiandien būti geras ir nuoširdus. Daugiau kreipkite dėmesio į artimųjų poreikius. Elkitės atsargiai gatvėje. Kažkodėl erzins tam tikri mylimo žmogaus bruožai. Nesivelkite į nereikšmingus ginčus, kitaip susigadinsite dieną. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums kils didžiulis noras pabūti vienatvėje, bet kaip tyčia, jūsų ribas nuolat kas nors stengsis peržengti. Tad jei tikrai reikia vienumos, išjunkite telefoną ir niekur neikite. Šiandienos pirkiniai bus sėkmingi, jei į pagalbą pasitelksite artimą žmogų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dieną skirkite fiziniam darbui, mat smegenims reikia pailsėti. Jei nuspręsite visgi užsiimti giliais apmąstymais, nenustebkite, jei susilauksite didelio galvos skausmo. Į jus su prašymu gali kreiptis kažkas, kam tikrai reikalinga pagalba. Jei finansinė – pagalvokite, ar pats neliksite basas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palepinkite save šiandien. Kuo įvairiau – tuo geriau. Tai gali būti grožio, vandens procedūros, kultūrinė programa. Šeimos nariui ar giminaičiui greičiausiai reikia pagalbos. Net jei jūsų neprašo – vis tiek padėkite. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite linkęs į sukčiavimą, apgaules ir kitokius nešvarius dalykėlius. Apsvarstykite, kokios pasekmės jūsų laukia, jei įgyvendinsite tai, ką sumanėte. Santykiuose prasideda naujas etapas, tačiau kaip ilgai jis truks – neaišku.

  SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien galite sau leisti keisti nuomonę beveik kiekviename žingsnyje, nuo to blogiau nebus. Visus nepatogumus, kuriuos dėl to patis aplinkiniai, atpirks jūsų žavesys ir šypsena. Taip pat ir fortūna šypsosis – griebkite ją už rankos. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Laikas palankus kurti jaukiems namams, erdvei, kur galima atgauti jėgas, sugrąžinti bendrumą tarp jausmų, širdies, proto, sielos. Reikėtų to ir mokytis. Be to, planetos išsidėsčiusios taip, kad teikia sėkmę, susijusią su motinyste. Jei norite pradėti vaiką, metas labai palankus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien emocijos jus gali pavesti. Prireiks nemažai pastangų ir laiko, kad galėtumėte susigrąžinti savo ramybę ir, galiausiai, gebėjimą tinkamai suvokti, kas vyksta ir duoti tinkamą atsakymą. Meilės srityje gali kilti abejonių ir nerimo. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūs neprivalote laikytis patarimų, jei jie jums netinka. Nesvarbu net, kad patarė žmogus, laikomas ekspertų šioje srityje. Geriau vadovaukitės savo nuojauta. Romantiškų santykių srityje gali būti tam tikrų išbandymų. Jūsų sutuoktinis gali būti nepatenkintas dėl dėmesio trūkumo iš jūsų pusės. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums gali tekti susidurti su tokiu reiškiniu kaip apkalbos. Deja, turėsite gerai paanalizuoti, jei norite sužinoti, kaip viskas buvo iš tikrųjų. Gali būti, kad savo mylimam žmogui daug ko neleidžiate. Tačiau ar tokie draudimai pagrįsti? Ar pats norėtumėte, kad jus ribotų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius