Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 10

Horoskopas rugpjūčio 10 d., antradieniui

29-oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nelaužykite duoto pažado, nes atrodysite nerimtai ne tik aplinkiniams – užgraus sąžinė ir jus patį. Pasistenkite, kad jums apie tai nereikėtų priminti. Gera diena visokiausiems eksperimentams ir naujovėms.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Keldamas nepagrįstai didelius reikalavimus nieko nepatrauksite į savo pusę, o šalininkų galite prarasti. Smulkmenoms pasistenkite skirti laiko tik tiek, kiek jos iš tiesų vertos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pats metas pasirūpinti sveikata. Bent jau prieš artimuosius neapsimeskite, kad viskas klojasi puikiai. Galvokite šiandien tik apie save ir pasirūpinkite jums dabar taip reikalingu poilsiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite nusiteikęs kaip niekad svajingai, tačiau pasisaugokite, mat dėl to galite padaryti žioplų klaidų darbe. Jei teks eiti į kompromisus. Nesibaiminkite to! Tikrai nereikės išsižadėti savo principų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būtų labai gerai, jei šiandien taip tvirtai nesilaikytumėte savo išankstinių planų. Dienos įvykiai pareikalaus iš jūsų lankstumo. Jei nenorite, kad neseniai užsimezgusi romantiška pažintis tyliai numirtų, raskite laiko pakurstyti ugnelę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nesitikėkite stebuklų iš naujai užsimezgusios pažinties. Nenorėkite palenkti į savo pusė ką tik sutikto asmens. Nekantrumas gali padaryti jums meškos paslaugą, tad pasisemkite kantrybės ir neskubėkite.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

 Rodos, išsvajotojo tikslo niekad nepasieksit – kliūtys dygsta viena po kitos. Mokėkite pasidžiaugti ir pačiomis mažiausiomis pergalėmis. Jei vakare laukia romantiškas susitikimas, nesureikšminkite jo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Meilės nuotykis jus labai pradžiugins, tačiau saugokitės, kad neįklimptumėte per giliai, mat galimas skaudus nusivylimas. Jei apie pinigus visiškai negalvosite šiandien, rytoj gali tekti visą dieną sukti galvą tik dėl jų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kiekvienas, kas bus su jumis drauge, pasisems harmonijos ir vidinės ramybės, kurią jus spinduliuojate. Šiandien gera diena tobulinti profesinius įgūdžius. Pats verčiau kitų nemokykite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite skirti laiką namų ruošai. Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs žaidžiate beprotiškomis idėjomis ir naudojatės kitų neišmanymu ar naivumu. Manote, kad tai korektiška? Jei neturite kantrybės paaiškinti, verčiau nesukite kitam žmogui galvos apskritai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius