Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 11

Horoskopas rugpjūčio 11 d., antradieniui

21-oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve - šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei turite finansinių problemų – tai diena, kai jas galite lengvai išspręsti. Nustokite nerimauti dėl kiekvienos smulkmenos, tai kenkia ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Aplinkybės palankios rizikingiausiems jūsų sumanymams, tik nepamirškite atsiklausti vyresnių ir išmintingesnių nuomonės. Savo idėjai galite paieškoti rėmėjų –ne vienas turėtų susigundyti prisidėti prie jūsų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien švęskite, net jei proga ir neatrodo labai rimta. Paprasčiausiai jums metas atsipalaiduoti. Tuomet ir visos rimtos problemos pradings. Galite pagalvoti apie papildomas galimybes užsidirbti – pinigai uždirbami ir namuose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24 d.)

Pasakykite „taip!“ ir išspręsite užsitęsusį ginčą. Sutikite su viskuo, kas jums siūloma, nieko neprarasite. Jei pasitikėsite savo jėgomis, atsiras galimybė, kuri jums bus naudinga finansiškai. Asmeniniuose santykiuose teks pasirinkti tarp dviejų žmonių. Pagaliau apsispręskite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neatskleiskite šiandien savo kortų niekam, net patiems artimiausiems žmonėms. Tik tuomet jums pasiseks. Tačiau kalbant apie romantiškus ar šeimyninius santykius - geriau pasakyti savo mylimajam viską, kas guli ant širdies. Kitaip susikaupusios problemos gali sugriauti santykius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Viskas, prie ko šiandien prisiliesite virs į pinigus. Naudokitės proga. Su jumis gali susisiekti seniai matytas giminaitis ar draugas. Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Permąstykite, kas jums svarbiau – saugumas ar jūsų statusas? Naudokitės besikeičiančiomis galimybėmis. Nors daugiausiai dėmesio kreipiate į karjerą, tačiau nepamirškite ir savo šeimos. Apgalvokite, ar jums reikalingi brangūs pirkiniai, paskolai imti metas netinkamas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs ryte gautiems pasiūlymams, pamokymams ir išgirstai informacijai. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums į pagalbą ateis daug kas, tik neatmeskite jos, naudokitės tuo išmintingai. Ką apie jus sako kiti žmonės priklauso nuo jūsų poelgių, atrodo, kad šiuo metu viską darote tinkamai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Netinginiaukite - judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo - šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei pasinaudosite galimybe, kurią jums siūlo draugas, turėsite ir finansinės, ir socialinės naudos. Metas geras linksmintis, organizuoti susirinkimus, taip pat veiklai, susijusiai su draugais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų noras konkuruoti bus dar stipresnis, tik pagalvokite, ar viską aprėpsite, ko imatės. Profesiniame gyvenime netrukus įvyks radikalių pokyčių, todėl morališkai jiems ruoškitės. Būsite gan nekantrus, norėsite, kad viskas spręstųsi greičiau, todėl neištvėrę galite pasiieškoti visiškai kitos veiklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius