Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 15

Horoskopas rugpjūčio 15 d., šeštadieniui

24–oji Mėnulio kalendoriaus diena – Meška. Avestos tradicijoje sakoma, kad ji palanki verslo reikalams, statyboms, fundamentams formuoti įvairiuose lygmenyse, vedyboms, vaiko pradėjimui. Gerai tokią dieną sportuoti, judėti ir taip panaudoti didžiulį dienos energijos potencialą.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gausite naujos informacijos, kuri padės vystant verslą, tvarkant finansus, taip pat sužinosite apie naujas galimybes ateičiai. Vis dėlto nesidžiaukite per daug, kitaip pamiršite problemas, kurias reikia skubiai spręsti. Ypač didelė intrigų, provokacijų tikimybė. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų laukia džiugi staigmena, susijusi su profesine sritimi. Greičiausiai darbe keisis jūsų pareigos. Deja, darbo ir atsakomybės gausite daugiau, o kiti privalumai atsiskleis vėliau... Nenustebkite, jei aplankys netikėtas senas bičiulis ar tolimas giminaitis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei planavote kelionę, greičiausiai ją teks atidėti dėl pablogėjusios sveikatos ar kitų kliūčių. Šiandien nepatariame skolinti pinigų ar skolintis pačiam. Apskritai pasistenkite neprisiimti jokių finansinių įsipareigojimų, kol gerai neišsiaiškinsite, kiek turite pinigų šiandien ir kiek galite tikėtis turėti rytoj.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galimas nemalonus pokalbis su sutuoktiniu ar šiaip koks nesusipratimas šeimoje. Patartina neįsivelti į diskusijas nei su draugais, nei su šeimos nariais – galite ne taip suprasti pasakytus žodžius ar nemokėti tinkamai paaiškinti savo emocijų. Jei to išvengsite, diena gali būti visai nebloga.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien dirbsite taip puikiai, kad sulauksite pagyrų iš darbdavio ar kolegų. Laikas palankus, jei norite užmegzti naujus dalykinius kontaktus. Jūsų taip pat laukia trumpos kelionės ar oficialūs vizitai. Vakarop laukia malonus bendravimas, nebūtinai oficialioje aplinkoje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite galvoti, jog jūsų planai yra beveik tobuli, tačiau tam tikros detalės dar galėtų būti koreguojamos. Nevenkite sutvarkyti net smulkmenų, kadangi jos gali viską sugadinti. Kad ir kaip norėtumėte išvengti nemalonaus pokalbio, geriau tai padarykite šiandien.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite gan užsispyręs, ypač, jei jums nurodinės ką ir kaip daryti. Greičiausiai jūsų nuomonės pakeisti niekas nesugebės, kokių priemonių besiimtų. Visgi nesielkite kaip aikštingas vaikas – jei argumentuotai jus įtikins, kad esate neteisus, nusileiskite.

 SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jums reikalinga draugų parama, laimei, jūsų draugai yra puikūs žmonės ir neatstums nelaimės atveju. Tačiau nesitikėkite, kad už jus viską padarys kiti. Norėdami išspręsti savo problemas, privalote stengtis ir pats.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Greičiausiai išsispręs seniai ramybės nedavęs klausimas, tuomet su nauja energija kibsite į darbus. Neperdekite, kiekvieną tikslą anksčiau ar vėliau įmanoma pasiekti, visi darbai nudirbami. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei išliksite tolerantiškas ir pakantus – išvengsite neprotingų ginčų, pykčių. Šeštadienis pasirodys esanti ramesnė, visai nebloga diena (geresnė nei penktadienis), tinkama ir kelionėms, išvykoms, ir žemiškiems reikalams spręsti (sutartims, pirkiniams, dalykiniams susitikimams).

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite pasirengęs netikėtumams ir malonioms staigmenoms. Labiausiai gali nustebinti artimo žmogaus poelgis. Didelė tikimybė, kad jausitės emociškai išsibalansavęs. Apatija dings, jei sugalvosite, kuo save pradžiuginti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien sunku bus susikalbėti su kolegomis, nuolat velsitės į ginčus. Apskritai daug kam kliūsite – tiek kaip sąjungininkas, tiek kaip varžovas būsite nepageidaujamas. Pasistenkite neeikvoti savo laiko paskaloms ar jų neigimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius