Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 16

Horoskopas rugpjūčio 16 d., antradieniui

17-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kupina džiaugsmo, meilės, dosnumo. Puikus metas norint paskelbti gerą žinią, pranešti svarbią naujieną, galite sulaukti reikalingų žmonių susidomėjimo. Tai vidinės laisvės, atsipalaidavimo laikas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Romantiškų nuotaikų, žaismingo flirto diena, tačiau tam tikruose santykiuose derėtų laikytis santūrumo, neperlenkti lazdos. Venkite ir dviprasmybių, galite įsivelti į bereikalingus nesusipratimus su artimu žmogumi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atskriesianti netikėta žinia gali gerokai praskaidrinti jūsų kasdienybę, galbūt pradėsite gyventi malonaus laukimo nuotaikomis. Numatomi didieji įvykiai užgoš daugelį smulkmenų, kurios galbūt atrodė svarbios, bet iš tiesų yra bereikšmės.
 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite būti linkę į meditacijas, dvasinius apmąstymus, tačiau taip pat šią dieną galite lengviau pasiduoti neigiamoms kitų įtakoms, galite būti lengviau suviliojami ir pažeidžiami. Šiuo metu svarbu nevartoti svaigalų, nes galite tapti dar lengvesniu grobiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Subtilios, gilios meilės laikas, aistras gali kaitinti gražūs, tikri jausmai ir kartu laki vaizduotė. Intymūs santykiai šiuo metu gali būti žaismingi ir išradingi, užgesusios aistros gali įsižiebti naujomis liepsnomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Niūri realybė gali grąžinti jus ant žemės, nuo kurios galbūt buvote pakilę savo svajomis. Kai kurie atrodę puikūs sumanymai gali žlugti nė neprasidėję, svarbiausia kliūtimi gali tapti aplinkinių skepticizmas ir finansinės problemos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite būti linkę išlaidauti. Tikrai ne visi šią dieną įsigyti pirkiniai jums patiks rytoj, nes kai kuriuos galite įsigyti tiesiog skatinami tam tikros nuotaikos. O nuotaikos greitai keičiasi. Tad jei norite išvengti bereikalingų išlaidų ir naujo šlamšto namie, kelionę į prekybos centrus atidėkite vėlesniam metui, kuomet sprendimus labiau diktuos protas, o ne jausmai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Patarimas iš šalies, kuriuo pernelyg greitai susižavėsite, gali sujaukti ir visą šios dienos darbotvarkę, ir artimiausios ateities planus. Tai, kas tinka kitiems, gali visai netikti jūsų situacijoje. Tad prieš pasinaudodami kitų patirtimi, gerai pasverkite ne tik pliusus, bet ir galimus minusus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną galite būti svajokliais, panirusiais į savo poezijos, meilės, muzikos garsų pasaulį. Tačiau vertėtų neatitrūkti nuo realybės, kad ir kaip atrodytų nuobodu, rutiniška, turite atlikti kai kurias neatidėliotinas pareigas namuose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kaip šauksite, taip atsišauks. Šią dieną nuo jūsų pačių elgsenos ir požiūrio į kai kuriuos gyvenimiškus dalykus gali priklausyti ir kitų žmonių santykis su jumis. Kitiems reikalavimus galite kelti tik tuo atveju, jei patys juos būsite įvykdę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti daug bendrauti su įdomiais žmonėmis, dalintis naujienomis, požiūriais, bus malonu atrasti sau vertų pašnekovų, aptikti daug bendrų dalykų, kurie gali suvesti rimtesnėn draugystėn ar partnerystėn. Tokių pokalbių metu gali kilti ir puikių idėjų, kurios turi potencialą virsti rimtais projektais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų pasąmonė, puiki intuicija šią dieną gali pakuždėti svarbų sprendimą arba ilgai ieškotą atsakymą. Šią dieną gali tekti pasitelkti ir kitus gerai išlavintus gabumus – pastabumą, greitą orientaciją, originalų mastymą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai metas, kuomet proto balsą gali stelbti emocijos, jausmai, nors jums šią dieną labiau reikės būtent protingų, racionalių ir šaltakraujiškų sprendimų. Gali tekti pasitelkti nemažas valios pastangas, nes kai kuriose situacijose bus tiesiog būtina valdytis, tvardytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius