-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 17

Horoskopas rugpjūčio 17 d., pirmadieniui

26-oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui. Šios dienos išmintis neduoda nieko gero.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena gerai klostysis, jei esate ne vienišas. Galbūt gausite gerą patarimą ar pasiūlymą iš mylimo žmogaus, draugų. Atsidėkodami parodykite, kaip juos visus mylite, vertinate.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Geriau šiandien niekur neskubėti, o jei reikia kažką svarbaus nuspręsti, būtinai pasitarkite su šeima. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi vėliau – nereikėtų jų atmesti. Ypač moterims palankus metas tikrintis sveikatą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite emocionaliai jautresni, intuityvesni. Jausite padidėjusį saugumo, švelnumo poreikį. Deja, šiandien ir poelgiai bus mažiau logiški, labiau iš pasąmonės, jausmų. Geras metas pasirūpinti šeima, namais, tradicijomis, giminės reikalais, buitimi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai diena, kai turėtumėte parodyti pagarbą motinai, moteriai. Būsite gan aikštingas, sunkiai sukalbamas, o kaprizus rodysite kiekvienoje situacijoje. Gali kilti ir noras užsidaryti, pabūti vienam.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Metas palankus ryžtingiems sumanymams, kuriuos puoselėjate gan senai. Nepulkite ginčytis, mat tokiu atveju jums bus užkirstas kelias. Santykiuose jausite intymumo, emocinio artumo, atvirumo poreikį – suteikite tai vienas kitam.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien galimos neblogos nekilnojamojo turto operacijos, tačiau sandėriai gali būti per daug emocionalūs, paremti būgštavimu, įtarumu. Geras metas pirkiniams, susijusiems su motinyste, kūdikyste. Galima pirkti patogius daiktus buičiai, namams. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Patartina išsaugoti santūrumą, elgtis atsargiai: nors ir labai norėsite išsipasakoti, geriau to nedarykite. Santykiuose reikės atsargumo – skubėjimas, vulgarumas, net mažutis grubumas gali viską sugadinti. Jei turite neseniai užsimezgusį romaną – tolesnė jo eiga yra per daug kaprizinga, jautri ir paslaptinga, kad būtų prognozuojama. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien kils didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui. Šios dienos išmintis neduoda nieko gero. Geriau pamąstykite, kas Jūsų gyvenime nereikalinga: peržvelkite savo įpročius, santykius, reikalus, planus. Neskubėkite imtis naujų darbų – mažai bus prasmės, tai gana tuščia diena.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite susitelkę į savo ilgalaikius tikslus taip stipriai, kad bus sunku suprasti, kodėl kiti tam skiria tiek mažai dėmesio. Tai jus gali net suerzinti, todėl pasistenkite nepasiduoti blogai nuotaikai. Ši diena netinkama naujiems darbams pradėti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nors esate optimistas ir nepasiduodate niūrioms mintims, tačiau tai taip pat gali nuvesti į aklavietę, jei nematysite aplink glūdinčių pavojų. Šiandien teks susidurti su tam tikrais stresais bei pakovoti už savo teises, pareigas, įtaką ir net turtą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors iš pažiūros jūsų santykiuose viskas klostosi gerai, tačiau jūs jaučiate atsirandančią įtampą. Jei jums kažkas nepatinka, pasiryžkite atviram pokalbiui, jūsų partneriui matyt taip pat to reikia. Neleiskite neišsakytiems dalykams griauti santykių iš vidaus.
 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti. Vakaras geras atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimuoju – kai kas džiugaus gali pasikeisti jūsų santykiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius