Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 23

Horoskopas rugpjūčio 23 d., sekmadieniui

4-oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Tikriausiai atsipalaiduosite, leisitės užvaldomi vienadienių malonumų troškulio. Galbūt iššvaistysite krūvą pinigų gražiems ir prabangiems daiktams, gardumynams. Nieko keisto, jei teks išklausyti šeimos nario bambėjimo.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šiandien jūsų aktyvumo skalė ims kilti, tačiau kai kuriuose reikaluose "šaukštai jau gali būti po pietų". Vakare galimi netikėti susitikimai, draugiški susiėjimai, pramogos. Nedidelės svajonės įgaus sparnus.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jei nepasiduosite įkyriems įkalbinėjimams, o patys išsirinksite daiktą, kurio norite, jis bus praktiškas, naudingas, patogus. Labai geras metas pirkti vaistus, įvairius instrumentus, namų apyvokos daiktus, kasdienius drabužius, vaizdo ir garso aparatūrą, įvairius mechanizmus.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Tapsite itin reiklūs sau ir aplinkiniams. Jeigu jums pavyks bendram tikslui sujungti aplinkinių jėgas, nemažai pasieksite, išplėsite savo bei kitų galimybes ir tam tikra prasme - sutaupysite.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Diena kupina žavesio ir sėkmės. Tai apsuks jums galvą, todėl greičiausiai su pinigais elgsitės gan ekstravagantiškai. Galima materialinė nauda. Šiaip būsite atsipalaidavęs ir nerūpestingas.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Kelionė ar susitikimas su senai matytu žmogumi šiandien jums gali sukelti sentimentalius prisiminimus. Tai nieko blogo, jei prisiminimai pozityvūs. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai. Jei tenka veikti, vadovaukitės intuicija, išlaikykite susikaupimą, jautrumą.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tai metas, kai pagaliau prieisite prie labai aiškios išvados, galutinio sprendimo, todėl apie tai derėtų informuoti ir aplinkinius. Deja, nebūsite nusiteikęs eiti į kompromisus ir savo idėją keisti ar jos atsisakyti.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jei negalite susitaikyti su mintimi, kad jūsų artimieji yra laisvi žmonės ir gali elgtis kaip tinkami, tai suvokti gali tekti per jėgą. Nebūkite pernelyg valdingas, savininkiškas, mat tai atneša tik žalą.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Tiems iš jūsų, kurie neseniai susirūpino sveikata, higiena, grožio ir jaunystės išsaugojimu, labai tiktų apsilankyti sveikatingumo komplekse, grožio salone. Rezultatas bus akivaizdus.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šiandien teks apsispręsti, kam teikti prioritetą - šeimai ar karjerai. Gali būti, kad pavyks suderinti šias sritis tarpusavyje. Tam tikri pokyčiai, kurie nutiks netrukus, tikrai įtakos jūsų aplinką - galite planuoti būsto pakeitimą ar remonto darbus.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Tai konfliktų ir nesutarimų diena. Šiandien gali tekti išsakyti viską, ką galvojate savo kolegai ar artimam žmogui, kuris niekaip nemato, ką daro blogai. Kita vertus, šiandien pasižymėsite proto aštrumu, tad laikas neblogas nortintiems rasti kompromisą.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šiandien teks tiesiogiai susidurti su ilgai slėptu, ignoruotu dalyku. Greičiausiai tai bus susiję su asmeniniais santykiais. Išvešėjusi problema nebeleis ramiai miegoti ir valgyti, tad teks spręsti skausmingus dalykus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius