Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 24

Horoskopas rugpjūčio 24 d., trečiadieniui

25 Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai intelektualų, žurnalistų diena. Šiuo metu – puikiausios galimybės bendrauti, išsakyti savo nuomonę. Žymiai daugiau kalbama, daugiau telefono skambučių, bėgiojimo, važinėjimo, diskusijų. Tokiomis dienomis nesisėdi vietoje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien bus puikiai įsisavinama informacija, vyraus didesnis supratingumas, lengviau prisitaikysite prie aplinkos. Puikus metas tiems, kieno greitas liežuvis, protas, kojos, miklūs pirštai. Saugokite piniginę: dienos palankios ir ilgapirščiams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai puikus metas visiems, kurių darbas susijęs su informacija, tarpininkavimu, mokslu. Todėl daugiau, nei įprasta, nuveiks radijo, televizijos, ryšių, geležinkelio, transporto darbuotojai. Verslininkams palankus metas, nes pagyvėja prekyba, įvairiausi mainai. Tinka meistriškai sutvarkyti dokumentus, rašyti laiškus ar romanus, reikštis žiniasklaidoje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite užsidirbti tarpininkaudami, prekiaudami, parduodami savo žinias, informaciją. Pinigai, greitai atėję, linkę greitai išgaruoti. Labai geras metas sutarčių surašymui, aptarimui, bet ne galutiniam pasirašymui. Sėkmingai nusipirksite knygas, rašymo bei ryšio priemones, kompiuterį, vaizdo ar garso aparatūrą, automobilį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite patiklūs, todėl galite lengvai pakliūti į nešvarius kolegų žaidimus, intrigas. Kuo ilgiau dvejosite ir rinksite tinkamus žodžius, tuo sunkiau bus išreikšti savo mintis ir jausmus. Kantrybės, truputį pastangų ir visi reikalai pajudės tinkama kryptimi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sukaupkite dėmesį į paprastus, praktiškus uždavinius. Nebloga diena ketinantiems priimti svarbius finansinius sprendimus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Antroji dienos pusė ne tokia palanki aktyviai veiklai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali tekti neplanuotai išvykti, imtis spręsti svetimas problemas. Popietė palanki nuoširdžiai pabendrauti su sutuoktiniu. Neverskite kitų jaustis kaltais dėl savo padarytų klaidų ar nežinojimo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kad ir kuo užsiimsite, apmąstykite, ar jums tai naudinga, kiek galite užsidirbti, ką prarasite, kiek laiko sugaišite. Tai padės efektyviau naudoti laiką ir jėgas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien planų ir darbų bus daugiau nei galite jų atlikti. Nesikankinkite tuščiai. Kam vargti, rizikuoti, jei tą patį tikslą galite pasiekti diena ar dviem vėliau. Namuose norėsite ramybės, darnos. Todėl nesileisite į painias diskusijas su partneriu ar tėvais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pildysis romantiški lūkesčiai, didės gerbėjų ratas. Jei šiuo metu atostogaujate, jausitės įsukti į keistų įvykių verpetą. Tai, ko šiandien negalite paaiškinti ar suprasti, nenurašykite kaip nereikalingo, kvailo dalyko.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei siekiate karjeros, bus sunku sutarti ne tik su aplinkiniais, bet ir pačiu savimi. Vienaip planuosite, kitaip pavyks realizuoti sumanymus. Greičiausiai visai nepagrįstai priekaištausite ir sau, ir aplinkiniams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Santykiai ir su vaikais, ir su mylimu žmogumi bus puikūs. Palanku kur nors kartu išvykti, imtis buities darbų ar planuoti metų biudžetą. Jūsų nuomonė bus svarbi, bet mokėkite išklausyti ir kitus. Dalykinė sritis – permaininga ir sunkiai prognozuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius