-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 08 24

Horoskopas rugpjūčio 24 d., pirmadieniui

5-oji Mėnulio diena Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas - šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina. Jei sulaužytumėte duotą pažadą, skaudžiai tai pajustumėte. Ši diena taip pat turi didelę augimo, plėtros jėgą. Pradėti darbai lengvai vystysis bei augs.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Pasistenkite gerai apgalvoti savo veiksmus ir imtis vieno, kitaip nieko nenuveiksite iš viso. Kuo labiau klausysitės savo intuicijos, tuo daugiau pavyks atlikti. Vakarą teks skirti draugams ir šeimai, tačiau rinkitės ką nors viena.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Pirmąją dienos pusę būkite pozityvūs, neburnokite dėl niekų, jei turite sveiką šeimą bei darbą. Jei nuotaiką nepasitaisys, pasistenkite nuveikti ką nors malonaus sau. Pasistenkite paieškoti pusiausvyros savyje.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Pasistenkite į turimą problemą pasižiūrėti kito asmens akimis. Žinoma, galbūt ir nesuprasite jo ar jos jaučiamų emocijų, tačiau svarbu suvokti ir pripažinti tų emocijų pagrįstumą. Vakare padarykite aplinkiniams ką nors gero - tiks viskas.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Diena klostysis gan sėkmingai, tačiau gali tekti susitaikyti su tuo, kad ne viskas vyksta pagal jūsų norus. Stenkitės atsargiai rinktis žodžius. Jei tiksliai nežinote, ką pasakyti, tada geriau nesakykite nieko arba paprašykite daugiau laiko atsakymui.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šiandien jus kai kas gali nustebinti dėl bandymų sugriauti jūsų gynybą ir santykius pakylėti į aukštesnį lygį. Tai nebūtinai susiję su romantika, jūsų susidūrimas greičiau gali būti intelektualinis. Visgi minėtos sienos greičiausiai sugrius, o jūs pasijusite artimesni vienas kitam.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Emociškai galite būti ant ribos, tačiau sugebėsite meistriškai tai slėpti, todėl niekas net neįtars apie jūsų jausmus. Nors pasižymite susivaldymu, visgi jūsų vidinė energija prasiveržti gali labai netikėtoje situacijoje.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Iš visų jėgų stengsitės laikytis kasdienės rutinos, bet viskas klostysis ne taip, kaip norite. Nors norėsite kontroliuoti procesus, vykstančius aplink jus, darbotvarkė vis labiau slys iš rankų. Gal tai ir nebus logiška, tačiau leiskite viskam vykti sava vaga.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Šiandien gali tekti duoti atkirtį tiems, kurie kritikuoja jūsų logiką bei veiksmus. Pirmoji reakcija gali būti karšta - stenkitės nenutraukti pokalbio mesdami telefono ragelį, neišeikite iš kambario ar pan. Geriau pasimokykite iš šios situacijos ir išmokite išgirsti teisybę.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nors darbe turite pasirūpinti savo įsipareigojimais, tačiau tam tikri asmeniniai dalykai šiandien gali pakeisti jūsų planus. Bus sudėtinga nekreipti dėmesio į tai, ką turite padaryti, taip pat nepavyks ignoruoti ir savo jausmų, nuolat besiveržiančių į paviršių.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Laiminga diena - kad ir kuo užsiimsite, pasieksite puikių rezultatų. Tad šiandien tiktų pradėti įgyvendinti svarbų dalykinį sumanymą. Būkite dosnesni mylimam žmogui - nešykštėkite nei laiko, nei nuoširdumo. Būsite nuostabūs, tad galite sulaukti netikėto meilės prisipažinimo.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nenumatyta finansinė problema šiandien gali užgožti visus kitus dienos planus, tad spręskite ją nieko nelaukdami. Jei šio reikalo neužleisite, viskas bus tvarkoje. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas - šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šiandien teks susidurti su tuo, ko ilgai vengėte. Nusiteikite ramiai, vis tiek turėsite su tuo susitvarkyti. Diena bus gan intensyvi, nepamirškite tik savo poreikių. Jei jus kvies prisijungti prie kokio projekto ar veiklos, pagalvokite, ar turėsite laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius