Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 26

Horoskopas rugpjūčio 26 d., trečiadieniui

6 Mėnulio kalendoriaus diena, harmoninga, rami, o po to prasidės dinamiškesnė 7 diena, kurios simbolis Gaidys. Ji gali padėti pradėti ginčą arba tapti jo auka, todėl pasistenkite be reikalo nesiginčyti, nes tie ginčai įsisuks.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Sau laiko skirti bus sunku, mat jūsų dėmesio sieks tiek kolegos darbe, tiek namiškiai. Stenkitės daryti, ką galite, tačiau neperlenkite lazdos ir nesekinkite savęs, jei kažko nesugebėsite atlikti.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Sunkokas metas - pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Nesiimkite sunkių darbų, venkite konfliktų su vadovybe. Pagalba šiandien ateis per artimuosius, šeimą, draugus.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Namuose teks spręsti šeimynines problemas, geriausia būtų, jei jų nevengtumėte. Jei kažko bijote, dėl kažko nerimaujate, šiandien palanku būtų pamačius baimes, ne tik jas rezonuoti, bet ieškoti priežasčių ir išeities..   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Būkite atidūs - nedidelė klaida gali tapti lemtingos nesėkmės priežastimi. Būkite stropūs darbe - jumis gali nusivilti vadovas. Pasaugokite sveikatą. Palanku spręsti finansines problemas.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Šiandien saugokitės peštukų, mat lengvai galite įsivelti į konfliktą.Puikus metas menininkams - jausmai, aistros kunkuliuos, pasąmonė dosniai pateiks peno apmąstymams, saviraiškai. Prastesnis laikas pedagogams.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Tai drąsių žmonių, stambaus verslo metas. Galite netikėtai sėkmingai gauti didelę pinigų sumą, arba taip pat sėkmingai ją prarasti . Tai laikas, kuomet būsite linkę rizikuoti. Jei norite sučiupti sėkmę, neabejokite ir nesitraukite, arba apskritai nepradėkite - tegul tai daro tik stiprūs žmonės.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tai diena, kuomet netikėtai galite sutikti žmogų, tapsiantį jūsų nauju partneriu. Jausite emocijų antplūdį, todėl būtų gerai skirti šiek tiek laiko sau, kad galėtumėte susigaudyti jausmuose. Neskubėkite daryti sprendimų.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Svarbiausia šiandien turėtų būti šeima, mat kai kurie šeimos nariai jaučiasi truputį atstumti. Pastaruoju metu buvote pernelyg užsiėmęs, kad pastebėtumėte besikaupiančias problemas. Pabendraukite su partneriu ar vaikais, nuveikite ką nors kartu.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Trečiadienis netolygus, gana įdomus, galintis atnešti ir įžvalgų, atsinaujinimo, atradimų, bet, jei būsite neatsargūs, gali paskatinti ir susipykti. Venkite savęs gailėtis dėl kažkokių sprendimų ar klaidų.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Diena palanki pradėti rimtus darbus, daryti svarbius sprendimus. Įtampa ir nerimas nurims, elgesyje ir santykiuose atsiras daugiau racionalumo, adekvatumo, metas taps palankesnis bendradarbiavimui.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Mažiau planuokite, pasikliaukite savaimine įvykiu eiga - net nepastebėsite, kaip išsispręs jums rūpimas dalykas. Geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, partneriais. Tinkamas metas svarbiems susitarimams.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pats laikas užbaigti netenkinančius emocinius santykius, nemalonius darbus. Ši pabaiga žymėtų ir naują pradžią. Nepraraskite saiko ir diplomatiškumo bendraudami su vadovais. Tinkamas laikas spręsti sudėtingas darbo problemas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius