-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 27

Horoskopas rugpjūčio 27 d., šeštadieniui

28-oji Mėnulio kalendoriaus diena, ramybės, harmonijos, susikaupimo metas, palankus pradėtų darbų tąsai, tačiau mažiau tinkamas naujų svarbių darbų pradžiai. Puikus laikas aplinkos, savojo šeimyninio lizdo gražinimui, svarbu pasirūpnti ir namų jaukumu, ir saugumu.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų namuose galbūt nieko netrūksta, visko turite, tačiau nejuntate pilnatvės ir pasitenkinimo? Galbūt trūksta atviresnių santykių su artimiausiais žmonėmis. Dabar puiki proga atsikratyti kai kurių nutylėjimų ir atviriau prabilti, pavyks daug ką išsiaiškinti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei šią dieną susiruošėte į kelionę, skirkite ypatingą dėmesį savo ir kartu vykstančiųjų saugumui. Taip pat nepamirškite pasirūpinti ir paliekamų tuščių namų saugumu. Šią dieną derėtų būti ypač dėmesingiems ir atsargiems.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei turite ambicingų planų – nesikuklinkite, jūsų ambicijos gali būti visai pagrįstos. Tačiau labai svarbu pasirinkti deramą starto laiką joms įgyvendinti. Ši diena nebūtų pats geriausias atspirties taškas, tačiau tai puikus metas analizei, apmąstymams ir dar geresniam pasiruošimui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną galite būti ypatingai pastabūs, kai kurias smulkmenas erelio žvilgsniu gebėsite įžvelgti iš tolo, kitiems nė nenutuokiant. Pastabumas gali padėti išvengti rimtų klaidų ir įgyti pranašumo. Bus svarbu ne tik pastebėti, bet ir rasti tinkamus sprendimus. Čia gali prireikti kitų pagalbos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali tekti nemažai laiko praleisti su vyresnės kartos žmonėmis, artimais giminaičiais, tėvais. Gali tekti įsivelti į kai kuriuos neišsprendžiamus ginčus, narplioti pasaulėžiūrų, ideologijų klausimus. Derėtų būti labiau tolerantiškiems ir diplomatiškiems, kad ir kaip neteisingi atrodytų kitų argumentai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Venkite bet kokių aštrių kampų, įtanpų, konfliktiškų situacijų. Juo labiau tų, kurios tiesiogiai su jumis nesusijusios. Galite itin nemaloniai sugaišti brangų laiką, patirti slogių emocijų anplūdį. Kur kas geriau praleisite dieną, jei užsiimsite mėgiama veikla atsiribodami nuo išorinio pasaulio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Saugokitės klastos ir apgaulės. Nors pati diena nežada patirti nieko bloga, tačiau vakarop įvykiai gali pasisukti netikėta ir ne visai malonia linkme. Tačiau daug kas gali priklausyti nuo jūsų budrumo ir intuicijos. Labiau pasikliaukite savo nuojautomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Geras metas bendravimui, deryboms, santykių aiškinimuisi, tiesa, tik tuo atveju, jei yra noras ne tik įteigti savo tiesas, bet ir išklausyti kitą pusę. Galite pasiekti gerų rezultatų savo profesinėje veikloje, versle, gali gerokai pasistūmėti į priekį kai kurie jau anksčiau pradėti svarbūs projektai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai, kaip seksis šią dieną, nemaža dalimi priklausys nuo to, kaip pradėsite savo rytą. Tai yra gana svarbu, kokia koja pakilsite iš lovos ir kokios nuotaikos bus dominuojančios. Nepasiduokite ir šalia esančių žmonių įtakai, galite patirti įvairių provokacijų ar gundymų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kurie darbai ar veiklos, kurių šią dieną imsitės galiausiai gali pasirodyti beverčiai, gali tekti gailėtis sugaišto laiko, įdėtų nemažų pastangų. Tai metas, kuomet ypač svarbu apsibrėžti prioritetus ir veikti labiau organizuotai bei tikslingai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesistenkite apžioti per daug, taip pat nežarstykite atsainiai pažadų, kurių nemažos dalies greičiausiai nepajėgsite išpildyti. Kai kurie pažadai ilgainiui gali virsti nemalonia našta, sąžinės priekaištu. Šią dieną daugiau laiko derėtų skirti šeimai, mylimiems žmonėms, kai ką kartu nuveikti galite jau dabar, neatidėliodami neiaškiai ateičiai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Į duris gali pasibelsti netikėti svečiai, tačiau galite nebūti tikri, ar norite juos įsileisti. Mandagus nuolankumas gali lemti tai, jog būsite priversti praleisti laiką ne itin malonioje kompanijoje. Šią dieną kur kas geriau galite jaustis vienatvėje, savoje jaukioje aplinkoje, atokiau nuo žmonių ir kasdienio šurmulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius