Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 27

Horoskopas rugpjūčio 27 d., ketvirtadieniui

8 Mėnulio kalendoriaus diena. Ji skatina formuoti staigų ir kitokį požiūrį - kartais netikėtą net pačiam sau. Tokią dieną situacijos gali keistis staigiai, neprognozuojamai. Ji skatina taip pat ieškoti savyje atgimimo ugnies, optimizmo ugnies, gebėjimą priešintis nepaisant jokių kliūčių. Reikėtų tai pozityviai išnaudoti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Ryžkitės didelėms išlaidoms tik gerai apgalvoję savo veiksmus. Nesivaikykite lengvos naudos, ji visada gali virsti dideliais nuostoliais. Neleiskite kitiems kišti rankos į jūsų kišenę ir misti jūsų sąskaita.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Nuotaiką gali sugadinti nedidelės finansinės problemos, jūsų klaidas pirštu badys ir artimieji, o tai pasitikėjimo savimi nei kiek nepridės. Dėl daugybės reikalų taip pat teks atidėti kelionę į užsienį.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

 Džiugins tai, kad priartėsite prie pat savo tikslo - nebijodami galite pasigirti savo pasiekimais aplinkiniams ir netgi tai atšvęsti. Jūsų asmeninė iniciatyva bus įvertinta, galite susilaukti dėmesio iš įtakingo asmens.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Teks įveikti nemažai sunkumų, kad jau artimiausioje ateityje pasiektumėte savo tikslus ir taptumėte nepriklausomas finansiniu požiūriu. Tegul ši perspektyva jums suteikia jėgų, bet, svajodamas apie ją, nepamirškite teisingai įforminti dokumentų ir atidžiai tvarkyti savo finansinių reikalų.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tai laikotarpis, kai ypač sėkmingi ryšiai bus susiję su grožiu, jausmais, kosmetikos pramone. Norėdami pasiekti savo tikslus, jausmus geriau slėpkite, o ne reklamuokite. Stenkitės neišgąsdinti ir savo troškimų objekto.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Jūsų dėmesys, atsakingumas ir kantrybė pagaliau pradeda duoti vaisių. Atsivers naujos verslo perspektyvos - plačios ir daug žadančios. Tai susiję su naujais užsakymais verslo srityje, puikiais santykiai su partneriais ir vienminčiais.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Romantiška nuotaika neturėtų sugriauti grynai praktinių reikalų. Darbas bei finansinis stabilumas turėtų jums būti pirmoje vietoje. Nenutraukite ryšių su senais bičiuliais. Jie - patikima jūsų atrama.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Įtakingas draugas padės sutvarkyti teisinius reikalus, metas palankus norintiems plėsti verslą ir imtis naujų sutarčių realizavimo. Asmeniniame gyvenime iškils nedidelių keblumų dėl nesutarimų su artimu žmogumi, su kuriuo reikėtų kuo greičiau susitaikyti.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Artimiausiu laikotarpiu reikėtų pasinaudoti galimybėmis, susijusiomis su bendra nuosavybe, ginčų nagrinėjimu, kreditais ir skolomis. Šiose srityse pagaliau ateis tiesos momentas. Ilgai užtrukusi įtampa turėtų baigtis ir jus nudžiugins neblogas rezultatas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Bet kokia kaina stenkitės išlaikyti kantrybę ir tęsti pradėtus darbus. Impulsyvūs veiksmai tik sukomplikuotų problemas ir sugadintų jūsų santykius su aplinkiniais. Stenkitės galvoti apie malonius dalykus, daugiau laiko praleiskite su vaikais.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei veiksite tarsi sulėtintame filme, nesugausite laimės paukštės ir neišnaudosite puikių galimybių. Gerų pasiūlymų gaus tie, kurie ilgai ieško darbo. Venkite neapgalvotų veiksmų, dėl kurių galite turėti nemalonumų finansų ir verslo sferose.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Prasideda gana atsakingas jūsų karjeros momentas, nuo kurio priklausys finansinė gerovė. Veikite apdairiai, bet ryžtingai, ir jūs iškovosite pergalę. Diena bus kupina optimizmo, todėl gerą energiją skleiskite aplink save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius