Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 29

Horoskopas rugpjūčio 29 d., pirmadieniui

1-osios ir 2-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra, Mėnulio jaunaties pradžios laikas, gali būti kupinas kūrybinės energijos, palankus naujų planų, projektų kūrimui, taip pat jau vykdomų sumanymų, darbų plėtrai, idėjų sklaidai. Tačiau derėtų atsargiau ir santūriau bendrauti, vengti alkoholio, palankus metas pradėti dietas, imtis keisti mitybos įpročius, pradėti laikytis sveikesnės gyvensenos.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Imdamiesi rimtesnių darbų nepraleiskite pro akis reikšmingų smulkmenų, kai kurios detalės gali būti labai svarbios. Šią dieną galite būti labiau praktiški, konkretūs, todėl gali erzinti kitų žmonių išsiblaškymas. Labiau derėtų pasikliauti ne kitų, o savo protu ir jėgomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Puiki proga susitvarkyti darbo aplinką, būsite tam tinkamai nusiteikę, susikaupę, geras laikas darbui su dokumentais, sprendžiant teisinius, finansinius klausimus. Taip pat šią dieną galite geriau susitvarkyti buitį bei namų aplinką. Sprendimai gali būti gerai pasverti, racionalūs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Visai nebūtina įgarsinti kai kurių savo minčių, šią dieną svarbu gerai pamąstyti, gal kai kuriose situacijose vertėtų nutylėti savo nuomonę ir jos nereikšti. Juolab, kad gali tekti patirti įvairių abejonių. Susilaikydami galite išvengti nemalonumų, konfliktų ar tiesiog nesusipratimų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną galite ypač daug nuveikti bei pasiekti savo profesinėje veikloje, galite būti pastebėti bei įvertinti, sulaukti gerų vertinimų bei rekomendacijų. Tačiau svarbu būti diplomatiškiems, lankstiems, ypač su tais žmonėmis, kurie yra viename kelyje su jumis. Venkite ginčų, kategoriškumo, nes galite įsigyti ir priešų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Palankus metas prekybai, įvairiems verslams, deryboms ar mainams. Tačiau svarbu nepasiduoti kitų įtakoms ar įtaigoms, atsispirti vilionėms ir pažadams. Tai, ką išsirinksite ir nuspręsite savo galva, gali būti ilgą laiką naudinga ir vertinga. Taip pat šią dieną gali pasiteisinti kai kurie rizikingi, drąsūs sprendimai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną užmegzti santykiai gali būti labiau nulemti naudos siekio, pragmatiškų sumetimų, o ne jausmingos romantikos, gilių jausmų. Tad derėtų atsikratyti naivumo ar nereikalingų iliuzijų, kad vėliau netektų skaudžiai nusivilti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Didesniąją dalį dienos gali tekti skirti darbui su informacija, jos analizei, taip pat klaidų paieškai ir taisymui. Šiuo atveju bus itin svarbus pastabumas ir kruopštumas, be to, kad išvengtumėt naujų klaidų, būtinai gerai patikrinkite gaunamą naują informaciją.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vaikai šią dieną gali pažerti netikėtų ir net skausmingų priekaištų, tačiau nemalonūs jie gali būti būtent dėl to, kad yra pagrįsti. Nederėtų užsiimti vien akla gynyba, naudojantis savo statuso šeimoje pranašumais, kai kurias savo elgesio spragas derėtų tiesiog pripažinti ir imtis taisyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kurių įvykių baigtį, taip pat ir santykius su aplinkiniais žmonėmis, bendradarbiais šią dieną gali lemti svarbios smulkmenos, kurios iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti visai nereikšmingos, praslysti pro akis. Tad šiuo metu nesibodėkite būti smulkmeniškais pedantais, ši savybė gali kaip niekada praversti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Palankus metas planuoti ir pradėti įgyvendinti rimtesnius sumanymus, nesvarbu, ar tai būtų susiję su darbine veikla, ar su poilsiu, pramogomis. Šią dieną gali puikiai sektis organizuoti, telkti pajėgas, mokėsite įtikinti bei įkvėpti kitus, galite sulaukti svarbios paramos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos pradžia gali būti sunki, gali varginti slogios nuotaikos, apatija, taip pat ir prasta savijauta. Tačiau dienos viduryje galite tikėtis reikšmingo lūžio, kurį gali išprovokuoti jūsų oponentai. Nuotaikos gali iš esmės pasikeisti, gali plūstelėti energija ir noras kovoti, siekti permainų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei esate pradėję svarbesnius darbus, jokiu būdu nesustokite, tai gali ilgam įklampinti, juolab, kad čia pat gali atsirasti naujų neatidėliotinų darbų ir seniesiems pritrūksite laiko bei entuziazmo. Svarbu nesiblaškyti, aiškiai apsibrėžti svarbiausius tikslus, o mažiau svarbius siekius vertėtų atidėti vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius