Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 07

Horoskopas rugpjūčio 7 d., sekmadieniui

8-osios ir 9-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Pirmoji dienos pusė gali būti kupina įkvėpimo, tačiau labai svarbu laikytis tam tikro atsargumo, numatyti galimas rizikas. Antrosios dienos pusės laikas gali būti mažiau palankus, susijęs su iliuzijomis, apgaule.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti pasitelkti kantrybę, kai kurie įvykiai ar žmonės gali ypatingai suerzinti, išvesti iš pusiausvyros. Tačiau derėtų labiau branginti savo ramybę ir stengtis susitvardyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nederėtų planuoti visko labai iš toli, šiuo metu jūsų planai gali būti sunkiai nuspėjami ir veikiami nenumatytų aplinkybių. Tad kai ką vis tiek teks atlikti ekspromtu, taip, beje, dar gali būti ir smagiau.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nusiteikite nuotykiams ir pažintims su įdomiais žmonėmis. Šiuo laiku tikrai galite tokių sutikti. Sudominęs žmogus gali pakeisti jūsų požiūrį į kai kuriuos dalykus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vienas nebaigtas darbas ar projektas gali stabdyti visą sumanytą procesą, tad nederėtų ieškoti kaltųjų aplinkui, o tiesiog pabaigti tai, ką galbūt jau ilgokai atidėliojate. Ignoruokite tuščius pažadus ir liaupses, šią dieną išgirstos greičiausiai bus nenuoširdžios.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Polinkis dominuoti, valdyti, tarti galutinį žodį kartais labai praverčia, tačiau tik ne šį kartą. Šeimoje galite susidurti su didžiuliu pasipriešinimu, jūsų bandymai nulemti sprendimus riaumojimu gali sukelti priešingą efektą, tad geriau rinktis taikių derybų kelią.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei ryte pakilote ne ta koja, kiti dėl to tikrai nekalti. Šią dieną jūsų egoizmas, išreikštas dar ir blogomis emocijomis, gali lietis pro kraštus, tad jei norite išvengti nemalonių pasekmių, stenkitės būti su savo bjauriomis nuotaikomis atokiau nuo artimųjų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei lauksite pagalbos iš šalies, galite ir neįvykdyti numatytų darbų. Šią dieną labiau derėtų pasikliauti savo jėgomis, kitų pažadai padėti gali ir likti pažadais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei šią dieną sumanėte įsigyti brangų pirkinį, labai atidžiai įvertinkite jo kokybę. Taip pat derėtų prisiminti liaudies išmintį – „skūpas moka dvigubai“, netaupykite kokybės sąskaita, nes ateityje galite patirti dar daugiau nenumatytų išlaidų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiuo metu perskaityta įdomi knyga gali įkvėpti naujoms idėjoms. Nevaržykite savo svajonių, sumanymų, tai kūrybingas metas, kuomet kilusios idėjos gali būti ypatingai vertingos ir, svarbiausia, realiai įgyvendinamos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios dienos jūsų sėkmė labai priklausys nuo nusiteikimo ir užduoto tono dienos pradžioje ryte. Nesivelkite į smulkius visiškai bereikalingus ginčus su namiškiais, ramiau reaguokite į vaikų išdaigas ir kur kas labiau produktyviai praleisite dieną.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei bandysite viską atlikti savo jėgomis – tūpčiosite vietoje. Šią dieną itin svarbu gerai organizuoti, paskirstyti darbus, tik šitaip galėsite pasiekti norimo rezultato. Viskas klostysis dar sklandžiau, jei gebėsite įtaigiai sudominti ir uždegti kitus savo sumanymais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai išradingų pramogų, linksmybių metas. Neatstumkite nė vieno pasiūlymo įdomiai praleisti laiką, visur spėsite ir viską aprėpsite. Būsite laukiami draugų susibūrimuose, jūsų patrakusi užkrečianti nuotaika žavės ir trauks aplinkinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius